Wilma 24/03-2012

Släppte henne först i ridhuset och jäklar vad busig hon vart när en duva flög in i spegeln(stackars duva :( ). Bara för det så började hon bocka, söt!

Red sedan lite. Sista ridpasset på gården, sorgligt nog. Red först på volten i en riktigt lång och låg form i alla gångarter. Körde lite intervaller i galoppen, för att få upp kondisen igen. Men hon kändes riktigt bra och låg på i bettet hela tiden. Inte så att hon drog då ;)

Tänkte sedan att hon skulle få göra någonting roligt sista gången på gården. Fullt race på travbanan, vilket hon var helt med på. Skrittade först ett halvt varv tills vi kom till långsidan längst bort. Där galopperade vi ganska normalt tempo. Vände sedan och försökte öka men det blåste emot så hon ville inte riktigt. Vände istället igen och körde full fart fram till Idde! Hon bytte till och med galopp, duktigt! Skrittade sedan med mamma lite för att vända så att jag kunde galoppera lite till, jäklar vad hon tände till på sista vändningen. Eftersom jag lade till spöt lite lätt på bogen och smackade på henne så ja, sedan fick jag nästan inte stopp på henne. Skrittade sedan med mamma tillbaka till stallet.

Kommentarer
Postat av: Ellen :) <33

Söt Bild :) KEVIN?!?!?! <3

2012-03-24 @ 17:48:15
URL: http://onedirectionnoveller.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0