Pigga lurvas!

Joggade Idde i ridhuset idag och satan var pigg han var! Han var helt fräsch och stel, men efter ett tag så släppte det rejält mycket och han kom igenom kroppen. Red inte länge utan bara kollade av läget. Gör detsamma imorgon men lite längre.

Han kanske ska vila 3 dagar innan lektionen på måndag, skoja bara ;)


Onsdag 3 oktober

Att det ska vara så svårt att börja ett inläg... Men nu är det gjort haha! Onsdag och Idde ska ridas lite lätt senare ikväll. Har inga direkta planer, får se vad jag hittar på tills dess. Mycket musik iallafall!

Stallet är befriande

Kom nyss hem från stallet. Åkte först till Wilma och pysslade om henne och gick en sväng på vägen för att det skulle vara rent och torrt eftersom hon har små sår nere på kotan. Som ni kanske inte vet så är hon svullen i alla ben, lymfangit eller någon växt hon har ätit. Dock är hon inte halt! Gick på vägen och så, mötte en bil men hon var lite bråkig med att köra ut rumpan men annars hur snäll som helst. Pysslade sedan om henne igen och åkte till Ekeby. Där hängde jag runt med Tess och Madde då dom ska hoppa ikväll.

Mellan bilder

Man kan inte alltid vara så fullt charmig, detta är mellan bilder mellan dom fina bilderna ;) Buse häst!

Påväg hem

Vart en kortis i stallet idag, medans mamma borstade så fixade jag hinkarna och plockade gräs till honom :) Glad vart han!


Finfina Idde <3

Måste ju bara tilläga att han var såååå taggad igår, men samtidigt så är det då man får bäst bilder. Han är så snygg!

Höstväder

Hoppas på att höstvädret slutar härja och det kommer lite sol så ska jag fota Maja och fina Råttan idag. Bara detta dumma höstväder med regn försvinner så.

Så här kan man göra om man kliar öra ;)


Älskade jacka!

Lite sent men bättre än aldrig. Här är min nya Equiline jacka, jag totalt älskar den! Jätte varm och snygg, perfekt till vintern. Den skulle ha kostat 2 500 men den var nersatt till 1 300 så pappa erbjöd sig ;)

RSS 2.0