Finfina häst

Gårdagens ridpass vart ett bom-hoppass. Då vi var 4 stycken som gjorde olika övningar så vart det blandat. Han var riktigt fin, sprang inte iväg efter hinderna som han brukar utan var relativt lungn. Travade över travbommar, funkade bra men ibland sprang han utanför då dom låg i en solfjäder. Men det var bara att vara extra tydlig med ytterskänkel så att han inte flöt ut. Galoppbommarna ska vi inte snacka om, ska aldrig mer göra om det inte så pigg och stark som han var-no way.


Ska sova nu

Ligger i sängen och ska sova. Jag som trodde att jag skulle vara hemma tidigt från stallet, jo men tjena. Hemma närmare halv 9, smart ass. Men nu ska jag sova och drömma sött!


Beger mig till stallet

Såg att jag aldrig hade skrivit klart rubriken om måndagens träning haha. Ska slänga i mig något att äta och sedan bege mig till Wilma. Skönt att komma ut tidigt, både till Wilma och till Ekeby då jag har Idde idag. Funderar på att trava bommar/hoppa något litet om mamma går med på att jag gör det själv, man vet aldrig med Idde... Men jag är glad att jag är hemma tidigt och inga läxor-FETA NICE! Men vi hörs ikväll :)


As long as you love me <3

Okej, ska hålla mig sansad nu men dom är SÅÅÅ sjukt bra!! Bättre än orginalet, så sjukt mycket bättre.
Lyssna och njut, för dom är grymma!

Grattis Liam!

Grattis Liam! :D

Måndagens trö

Lite sent men här är utvärderingen från Måndagens ridpass. Nu när jag har fått ordning på min sits så den är bra, då ska man ju självklart jobba på med annat. Denna träningen var ett mittemellan pass kan man säga. I höger ville han inte komma i den rätta formen men däremot i vänster funkade det. Men den högra sidan är hans svagaste sida och min starka sida... Men vi jobbade extra mycket med övergångarna, att han skulle hålla formen och allt det där. Shit vilken känsla jag fick mot slutet! Galoppen var väl det "värsta" på ridpasset, han studsade och drog mig ur sadeln ex antal gånger. Men till slut vart jag sur och sa till hononm på skarpen, då gick det bättre vilket som tur var :)
Kanske blir en pogramridning för våran del...






Mysdag

Idde fick gå i rundcorallen igår bara för att jogga lite utan tyngd på ryggen, han lyssnade ovanligt bra på mig. Pysslade om honom och bara myste, han verkade vara nöjd iallafall :) Åkte sedan till Wilma. Dom stog inne i skogen och började gå när jag var brevid dom typ, snacka om att jag blev rädd haha! Iallafall så tog jag inte upp henne utan gav henne morötter och en kram nere i hagen. Kollade också hennes ink, den var super bra!
Såg även att hennes päls har börjat bli svartsvart igen, så snyggt! Hon blir mörkbrun på sommaren och riktigt blank svart på vintern, gillar den svarta mest ;)


Sämst

Som ni märker ligger uppdateringen på noll. Men jag tar tag i uppdateringen när jag har ork, men inte idag. Imorgon kanske :)


Dagen

Idde ska ridas idag, han får gå lektion med mig. Min höft, den värker så fort jag går eller står upp. Jag pressade mig själv på idrotten, 1 timmes idrott med fys. Jo men tjena beach 2013 ;)


Blixt och dunder

Åherre vilken dag. Kom aldrig till Wilma, åskan och blixten och haglandet stoppade oss sorgligt nog. På Ekeby var det samma visa, åska och blixt men det slutade efter ett tag. Tog då in hästarna eller rättare sagt försökte. Lver 1 timme(!!!!) att ta in dom vilket brukar gå på 5 minuter typ. Ingen av dom ville komma in, dom var galna och vi var trötta på dom. Antagligen så hade blixten slått ner vid grinden att dom intr vågade gå upp. Men till slut så kom dom, efter en stunds väntande. Sedan jagade dom råbock på slingan, vilket jäkla pangande!


Känslan när hästen är helt loss

Fick ett "erbjudande" igår, att rida Lorden då dom inte kunde. Han var inte sammarbetsvillig direkt från början, men mot slutet släppte det rejält och han vart en annan häst. Han krullar gärna ihop sig och jobbar inte fram till bettet genom ryggen. Så det var bara att rida på. Hålla ett jämnt stöd i handen medans jag red fram honom till bettet så gott det gick. Vänster var allt lättare än höger varvet. Mot slutet som sagt vart han såååååå fin! När han började släppa formen och bara krullade ihop sig gjorde jag små volter inuti den stora volten, där fick jag tillbaka honom. Galoppen ville jag inte göra något i då han var så trött på slutet.
 

Jag är tillbaka, hur länge vet jag inte

Jag är tillbaka, får se hur länge det håller. Har haft en icke-data vecka nu, såå skönt! Det som har hänt när jag har varit borta, hm. Idde gick bättre än någonsin i Måndags! Den känslan DEN traven mamma brukar få fram, den RED jag fram! Shit vilken känsla, det börjar kännas som...eh ni får inte veta ;) Ni kommer att få veta med tiden om det nu händer, lovar! Sedan har det bara rullat på i en bra takt.
 

Om jag fortsätter så är det såhär

Om jag fortsätter blogga så kan ni inte räkna med samma uppdatering. Iallafall inte på ett tag. Ridpass-bilder-det kommer att komma. Men att skriva deepshit och sånt-njae. Inte i nuläget, jag kommer heller inte att stressa gärnet för att hinna uppdatera, inte ängna mina lediga dagar framför datorn, inte varje timme på dygnet. Nej, men ridpass och bilder och lite mer-ja det kommer isånafall. Om ni stannar så får ni endast hästuppdatering typ.


Bloggpaus

Jag är trött på att blogga, jag vet inte om jag ska fortsätta. Men så länge så tar jag eb bloggpaus, jag vet inte om jag fortsätter eller inte. Vi hörs när vi hörs.


Bloggpaus

Jag är trött på att blogga, jag vet inte om jag ska fortsätta. Men så länge så tar jag eb bloggpaus, jag vet inte om jag fortsätter eller inte. Vi hörs när vi hörs.


Lever livet

Är i Uppsala typ, vi vände för att vi inte hitta. Alla körde åt olika håll så, men kul har det varit. Detta kommer jag sakna mest med denna sommaren. Alla crusingar, Västerås-Norrtälje-Stockholm, I will be back next year! Men vi får höras ;)


Höst/vinter 2012 planering

Höst/vinter 2012. Träningar och "tävlingar".
 
Mamma kommer troligen inte att kunna rida så mycket, endast på helgerna i princip. Desto mer blir det för mig! Jag kommer att rida honom Måndag-Fredag med en vilodag då mamma ska kunna rida fullt ut på helgen. Ibland kanske hon rider på vardagarna också, beror på hur mycket jobb hon har.
 
Jag hoppas att jag kommer få ha kvar min plats på måndagsträningarna. Då jag bara red tillfälligt eftersom ddet var så många halta. Men vi hoppas på det bästa såklart! Sedan är väl tanken att kunna starta KM i dressyr LC/LB eventuellt LA om vi är klara det. Hoppas det blir en lika bra vinter som förra året, den lös upp när det var mörkt. Vi red ut nästan alla dagar vardagar (förutom träning då) för att det var proppfullt i ridhuset på kvällarna.
 
Sedan får vi inte glömma Wilma. Hon kommer att gå på utedrift 24 timmar varje dag. Jag har ett mål, att komma ut så mycket som möjligt. Då pappa inte kan köra med caben när det är snorhalt och mamma som sagt kommer att jobba mycket. Men det är mitt "mål"!
 
Det känns som att det kommer att bli en bra höst/vinter 2012!

Finaste katten <3


Startar helgen med mälaren runt


Gokväll!

Gokväll! Har suttit och kollat på hästgård, åh ge mig! Skulle vara perfekt att ha 2-3 hästar på en liten gård med upplyst volt och skrittavstånd till ridhus och ett mysigt litet stall. Helt perfekt! Framtida planer? Oh LÄTT. Ska sätta mig vid tvn nu, godnatt♥

Älska kläderna!


Visste du att?

...jag har bott i hus med pool och studsmatta i skogen när jag var mindre.
 
...Wilma är/var den jag har hoppat mest med regelbundet.
 
...jag har nästan för stora framtidsplaner, jag vill vara nybliven stundent NU.
 
...jag blir aldrig ledsen när en människa dör i en film, jag tänker bara på djuret.
 
...jag vill jobba som fotograf när jag blir äldre dock vid sidan av mitt andra jobb som jag håller hemligt lite till ;) (Tro inte att jag har fått ett ännu hahaha!)

Kort ridpass i stekande sol

Kom nyss hem från stallet, stekhett var det. Jag valde att rida ett kort ridpass på travbanan, mest ett "ha-kul" ridpass. Skrittade fram ett varv och började sedan trava fram. Han var pigg och ville inte alls jobba som jag ville. Men jag gav inte upp så till slut gav han upp. Galopperade sedan lite, jobbade honom med att han inte skulle dra iväg som han har en tendens att göra på travbanan. Funkade bra, som "belöning" fick han springa av sig jäääkligt fort på rakan på travbanan. Hur lycklig han var går inte att beskriva haha!

Beger mig till stallet


Denna kväll är tjockis kväll

Har ätit på kinan, tjockis man är. Satt där i två timmar och bara pratade. Vi åt med Mirages ägare som även har en dotter som är kompis med mamma ;) Dom frågade om vi ville rida islandshäst med dom i höst! Verkar riktigt kul, man rider 5 timmar då. Men jag lever iallafall. Ska tillbringa kvällen framför tvn med en film så hörs vi imorgon :)


Ny header uppe!

Nu är nya headern uppe och bilderna i sidan dock ska jag fixa till dom lite senare. Har lite bråttom nu så :) Ska hoppa in i duschen nu, innan jag ska iväg till Kinan. Tjockis mat...

Finfina Wilma

Här kommer bilderna på världens bästa Wilma från igår :)

Aj mitt knä

Har gått typ 3 km nu, kan inte gå längre. Mitt knä är paj igen, lyckat. Sitter och väntar på mamma som går varvet runt, mitt i solen på en liten sten utan fläkt och solen steker. Tur att man har med sig iPhonen och hörlurarna ;)


Torsdag

Mornmorn! Torsdag idag då, om 5 dagar börjar man skolan..:( Idde ska vila idag så rider jag imorgon istället. Ska istället göra iordning mitt rum med bilder och sånt. Ingen som vill bli fotad snart? Vill verkligen fota...

Dammolnet

Såhär kan man ju också göra om man vill vara ett dammoln haha, han är så söt!

Annorlunda foton

Här kommer några bilder från när jag fotade Idde idag. Som ni ser så gjorde jag lite annorlunda haha ;)

1D

Om det är sant, det ska bli mitt!!

Still summer

Ska ut och springa nu tänkte jag. Känner mig onyttig då jag har ätit ett paket Pringles, fyfan för mig hehe. Men jag kunde inte motstå det. Still summer.

Dagens

Först var vi hos Idde där mamma red. Hade med mig kameran och fotade annorlunda bilder, hm. Vääääldigt mycket ben bilder, man måste lära sig right? ;) Åkte sedan hem och bytte kläder då det vart sjukt varmt.
Åkte sedan till Wilma. Hade perfekt bakgrund till fotona, en åker dock med balar på. Hon verkligen posade ibland, så vacker hon är! Synd att hon inte är min..<3

@stallet i solsken

Sitter i stallet och har tråkigt. Njuter vädret antar jag. Sjukt trött är jag iallafall. Ska åka till Wilma idag, var ett tag sedan sist. Saknar henne.. <3


Tisdagens ridpass i bilder


Gårdagens ridpass

Travade fram först igång på halvlånga tyglar och jobbade med att få honom lång och låg eftersom det är där han ska vara när man värmer upp. Började sedan jobba honom lite smått, kortade upp tyglarna och satte mig ner och red. Gjorde bara lite grunder och kände hur han var. Han var väldigt fin och lyssnade bra! Tog lite galopp också, provade att göra byten. Han ville sticka iväg men då gjorde jag en stor förhållning och då fattade han att inte skulle sticka. Vi som alltid har haft problem med att byta från vänster till höger gjorde faktiskt det bra igår. Han bytte när jag bad om det, för första gången på några månader. Skrittade sedan lite innan jag samlade in honom igen.
 
Efter pausen jobbade jag mycket slutor och öppnor. Slutorna var underbara, han var så fin! Flyttade så gärna in baken fint och mjukt. Öppnorna var också riktigt bra, dock lite jobbiga då han gärna ville svänga haha. Gjorde sedan slutor på diagonal, funkade sådär. Det var ju inte det enklaste jag har gjort, mycket att hålla reda på! Men fick till några bra på slutet så jag lade av där.
 
Han var så fin, nästa gång blir det vanliga bettet! :)

Gårdagens outfit

Hjälm-Charles Owen
Piké-Intersport
Ridbyxor-JW
Stövlar-MH
Handskar-Tattini
 
Sadel-Kieffer
Schabrak-DM
Benskydd-Protector
Träns-Lyckås
Pannband-Jadu, vet inte riktigt.
 

<3


Godmorgon

Godmorgon. Anledningen igår var/är att våran katt har ont i sitt ben. Det är inte brutet eller något, vi tror på en nerv i kläm. Om det blir värre så ska vi åka in. Han är dock bättre idag.
 
Ska iallafall försöka blogga mer idag, även om jag är ledsen.
Finfina katt <3

Vill bara försvinna..

Bloggar inte mer idag. Allt är piss.


Sugen på Pringles

Är sååå sugen på Pringles... Men istället så går man ut och springer. Duktigt där! Idde var fantastisk idag, shit vad han gick! (Utvärdering kommer) Iallafall så är jag så hungrig, mat kanske? Dock inte förrän 8 :(


Stolt!


Ge mig nån!


Ut

Ska ta katten och gå ut en sväng. Header ska fixas och sånt, men inte nu. Vi hörs när jag är hemma sen :)

Latmask

Vaknade vid nio men ligger fortfarande kvar i sängen, kärlek till den! Ska ut med katten om en timme typ. Ska rida Idde i eftermiddag/kväll och träna. Hoppas på att vädret håller i sig så jag kan rida på volten. Sverige tema idag, han är grymt snygg i det!


Godnatt

Godkväller haha. Har nyss duschat och ska sätta mig i soffan med vindruvor, standard på den? Ska sedan gå och lägga mig inte allt för sent idag, måste börja vänja mig vid att gå upp tidigt och så. Godnatt♥
 
Lite kvällsmusik ;)

Taggade häst

Kameran ville inte alls vara med idag, hade råkat ändra frånn AF till MF på fokuseringen. Tog ett tag innan vi fattade var det var..Men det blev inga bilder idag :(
 
Gud så taggad han var! Det brann i huvudet på honom, lite scary faktiskt. Till en början var han fin och inte alls taggad. Helt normal, gick fint och vi fick en super travökning. Sedan så började jag flytta runt i sadeln. Skulle trampa ner i höger stigbygel mer än vad jag gjorde, för att jag inte satt rätt. När jag väl sitter där så blir han som bara han kan bli. Taggar till, går öppna, kan inte gå rakt. Han tillochmed hoppade fram, hm. Jag började väl komma åt honom. Endast i högervarvet var det, men vi avslutade med en perfekt galopp. Kändes ändå ganska bra till slut, fast han blir som han blir.
 
Vart en bra bild dock väldigt ljus, men ska rida imorgon och ha samma outfit så ni får se ;)

Mål?

Mina mål med ridningen ett år framåt.
 
Jag vill just nu få till min sits så att den är nästintill perfekt (ingenting kan ju vara perfa till 100%). Jag ska inte spänna mig när Idde blir stark och även kunna rida på rakt spår i galopp på vanligt tränsbett, det går bara inte just nu. Till jul vill jag att det ska gå, det ska gå. Jag har ju mycket tid till att träna då Idde kommer vara så gott som min i höst.
 
Till våren vill jag kunna rida ett bra pogram i LA/Msv. Sedan får vi se, men så ser det ut just nu. Sedan får vi se när jag får en egen pålle också. This is not the end!

Gått hela dagen

Har gått och gått hela dagen känns det som. Gick först 6 km, höll på att dö. Sedan åkte vi runt i affärer (konstatera att vi åkte runt i träningskläder!). Kollade på en ny tv till mitt rum, gud vad det kommer bli snyggt! Ska såklart USA tema, love♥ Stack ut och sprang igen, halvt galen eller? Nu sitter jag här sedan en timme tillbaka och laddar upp för träningen ikväll. Mamma fotar (såklart!) så bilder kommer.

Shopping

Är och shoppar, varför vet jag inte. Hörs när jag är hemma.


Godmorgon!

Ligger kvar i min underbara säng, älskar den! Men gud så trött jag är. Det är ingen höjdare när mamma väcker mig klockan nio. Idde ska få gå lektion ikväll. Han ska Sverige outfiten, snyggt!


Stolt directioner!

Gud så bra 1D var! Seriöst, stolt fan man är! Såå synd att man inte var där och såg det, aja ska iallafall gå på en konsert sometimes. Tänkte liksom bara säga det ;) Godnatt från en stolt Directioner!


Gahhh

Gahh, jag blir så taggad på att börja dansa igen. Men jag kommer inte hinna det, eller?

Last pictures

Sista bilderna från igår :)

Wierd

Har varit en konstig kväll so long. Var ute och sprang och sedan hem och käka. Sedan har det gått en katt på gården i några dagar som liknar en bortsprungen katt. Så jag tog tag i det och har nu ringt och messat och hoppas på att även om det inte är hennes katt att hon hör av sig! Undra om jag kommer att kunna sova inatt..?
 

Onödig fakta

Har inte haft någon direkt tid till att blogga, sorry. Men nu är jag här! Har varit i stallet (standard?) hela eftermiddagen typ. Mamma red lektion, imorgon är det min tur. Känns skönt efter några veckors ledigt. Ska ut och springa nu tänkte jag, sedan bädda min nya studsmatta till säng. Klockan tio ska jag bänka mig framför tvn för att kolla på OS. One direction uppträder, såklart man måste se (a)! Är ledsen att jag inte kunde vara och se Olly igår, ni som såg honom-gör mig inte avundsjuk.
 

Old out new in

Har varit och köpt säng. Herregud vad det regna, stackars säng som vart lite blöt. Har rensat ut typ hela mitt rum, men det ska in med nyare fräscha saker! Sååå skönt att bli av med min gamla tv och skiten. Mamma rider Idde idag, så ja. Men ska ut till stallet snart, usch vilket väder :(


En mysig lördagkväll i Augusti del 2

En till del av bilderna från gårdagen i den underbara sommarsolen.

En mysig lördagkväll i Augusti

En mysig promenad när solen gick ner. En underbar Lördag kväll i Augusti♥

Lördagsmys i stallet

Tränat, duschat ätit och nu väntar kvällsfodringen i stallet. Mys! Inte behöva rida eller något. Tänkte ta ut Idde och beta, snutten <3

Säkerheten under ridning

Hjälm och väst vid hantering?
 
Detta är en fråga som jag tror många går runt och grubblar på. Vissa sätter på alla sorts skyddsaker som finns medans vissa går i flippflopp och har inte ett skydd. Jag är nog någonting där i mellan. Vid ridning andvänder jag alltid hjälm oavsett om det är varmt. I stallet andvänds aldrig hjälm eller väst. Går ofta runt i jumpaskor eller jodpurs. Fotografering ibland okej, inte annars. På sistonde har jag blivit usel på att andvända väst, vilket jag inte alls tycker om. På Mirage och på ridskolan red jag alltid med väst-skippade det EN gång (vad jag kommer ihåg). Wilma hade jag det everytime, även vid fotografering. Sedan att jag red utan den på tävlingar-i dressyr vill domaren se själva sitsen. Jag dissade den EN gång vid en träning. Men nu när jag har börjat träna Idde och vi har jobbat mycket med sitsen så har den aldrig åkt på. I början var det endast på träningarna jag inte hade det, men nu har jag det never när jag rider på volten/ridhuset. Jag tycker det är synd att jag inte har det längre, det ska ändras. Men samtidigt vill jag inte, jag vill kunna vara fri när jag rider-svårt beslut. Träningar och tävlingar-så länge det är dressyr så åker aldrig västen på om jag inte så skulle rida en ren livsfara.
 
Säkerheten är viktig, tänk efter före om det verkligen var så smart.

This or that

Kör på en this or that nudå. Har inte så mycket att blogga om så vi kör på det!
 
Tex.
Sommar-Vinter
Ponny-Stor häst
Kingsland-GG
osv :)
Det var inte alltid vackert med denna damen ;)

Vill ha

En sak jag absolut inte skulle tacka nej till är dessa übersnygga ridbyxor! Visst, jag har ett par i blått men jag skulle vilja ha i vitt också. Så förbaskat snygga!
RIDBYXA MED FLAGGA JW

Instagram @johannaahlstroms

Ni har väl inte glömt att ni kan följa mig på Instagram, där kan ni inte missa någonting! Heter Johannaahlstroms där ;)

Stranden idag

Godmorgon! Har varit vaken sedan åtta idag, första gången eller? Dagen tillbringas iallafall på stranden, så skönt. Får se vad jag gör ikväll :) Men vi hörs när vi hörs.

Klar på en fredagkväll

Headern är klar, ska bara koda om bloggen men jag orkar inte göra det idag. Ska hoppa in i duschen nu, klockan tio en fredag kväll ;) Jag skulle ha gått ut och sprungit men orkade inte. Har ju inte vilat en ända dag denna vecka så, men imorgon kör jag igen!

Tävling hos Linn Olsson!

Jag läser Linnolsson.se för att hon är sjukt inspererande och rider så bra! Har alltid många bollar i luften med idéer och genomför dom alltid. För att bara vara 17 år så har hon kommit långt, hoppas jag också kommer dit när jag är 17!

Längtar!

Längtar verkligen tills denna månaden är över! En del pengar kommer rulla in då, åh så kul! Ska spara en del till SIHS men även köpa ett par übersnygga jeans. Längtar fast ändå inte liksom. Denna sommaren har jag ju knappt jobbat något så det är nu det drar igång igen=pengar rullar in-BIG like!
 

Knashäst

Tanken var ju att rida ut men det var ingen som skulle rida ut så jag sket i det. Red istället lite var som helst. Började på volten där jag travade fram och så. Men han gick inte riktigt fram då underlaget var dåligt. Så jag gick in i ridhuset och jobbade honom med lite mer samling än vad jag brukar. Funkade bra, gjorde även super ökningar och samlade sig lätt igen. Galoppen däremot, shit vilken kattapult! Han bara rejsade i ridhuset så han fick springa av sig lite på travbanan. Dock gick det inte så fort då jag bara hade jodpurs och inga stövlar och han kan ju hoppa till för ingenting så haha ;) Men han fick galoppera lite och sedan hoppade han över ett "dike" eller det har blivit ett dike då det har runnit vatten över travbanan. Sötknas!
 

This day this long

Dagen så här länge. Har städat mitt rum och gjort om det lite. Inget skrivbord istället en fåtölj. Undra vad katten säger ;) Ska åkanoh slänga sakerna nu och käka på donken. Onyttigt fast jag ska ta en sallad. Om vädret är på min sida ikväll så blir det en skogstur på Idde. Vi hörs!


10 dagar kvar

Fredag idag då. 10 dagar kvar på sommarlovet, vill inte tänka på det. Ska iallafall göra iordning mitt rum idag. Idde ska också få gå en sväng i skogen helt utan krav. Sedan är det fredagsmys med nyggigheter :)

Älskar att One2five har Crazytwitterdays! Har fått svar på alla mina frågor nästan, förutom en! Lite nödvändig information ;)


10 dagar kvar

Fredag idag då. 10 dagar kvar på sommarlovet, vill inte tänka på det. Ska iallafall göra iordning mitt rum idag. Idde ska också få gå en sväng i skogen helt utan krav. Sedan är det fredagsmys med nyggigheter :)

Älskar att One2five har Crazytwitterdays! Har fått svar på alla mina frågor nästan, förutom en! Lite nödvändig information ;)


My last

Förlåt för mycket musik nu på sistone, men jag lever på dessa låtar dagligen och bloggen är ju för min vardag så ;)
 

Sur

Har försökt att lägga upp en ny header hela kvällen men det kommer bara upp en stor jäkla fet ko jäkel. Så därför tänker jag skita i det och kolla på tv istället. Så godnatt!

Renovera?

Funderar på att renovera bloggen igen. Har lite planer på hur den ska se ut. Måste bara tänka ut hur headern ska se ut också. Ni vet väl att jag göra GRATIS headers? ;)


Wilmis <3


Ut och springa

Kom hem för 1 timme sedan typ (?). Ska ut och ta en springrunda snart tänkte jag. Har verkligen inget att uppdatera om. Har ingen lust att sitta vid daten heller för den delen.

Jordens finaste <3

ilma. Wilma, jag vet inte vad jag hade varit utan dig. Vi har lärt oss så mycket tillsammans, fast så många som sa att du inte var fin så var du den som alltid fick mig att kämpa. Det kändes som vi hade vunnit när vi vann KM, vi visade kanske inte din starkaste sida men dom fick sig minst sagt en chock. Men där var det slut för oss. Jag vet att vi hade kunnat gå högre med rätt träning och rätt tränare. Jag har kvar min våran tävlingskalender som vi aldrig hann andvända. Du höll nog ändå inte för hoppningen eftersom du visade på böjprovet, vilket var synd då jag aldrig hade hoppat en häst med den kapaciteten. Du var en katt över hinderna, jag vart nästan rädd att hoppa högt.
 
Men jag är glad att du får gå i en hage med kompisar, som du inte fick det sista halvåret. Jag är glad att jag fortfarande får pyssla om dig och rida dig ibland, du kommer fortfarande ihåg mig. Jag vet att om jag köper en häst så kommer du alltid att stanna där du är nu, till ditt sista andetag♥
Andra ridpasset tillsammans.

Hämtning av häst

Är påväg hem med Violina nu. Gick upp klockan 6 imorse, fy så tidigt. Idde får vila idag men ska pussa och pyssla om Wilma iallafall. Är nog bara hemma sen. Kanske atädar rummet, vet inte riktigt faktiskt. Men vi hörs när jag är hemma!


Bildminne - Underbara Silver

Sista gången på blåkulla, kommer sakna denna damen mest! Jag älskar dig älskade ponnyplutt Silver <3
 
 

Lusern Pellets

Har man en häst som äter dåligt? Eller som Idde som är så sjukt kräsen av sig med silaget? Eller dåliga tänder?
 
Då måste jag tipsa om Lusern Pellets. Vi har börjat ge Idde det nu då han ibland inte äter något typ. Han har samt börjat gå ner lite i hull och han har inte gått upp under sommaren. Så vi köpte i förhoppning av att han skulle äta Lusern. Han är ju för söt, när han kommer in när man har ridit fast han inte har någon mat i krubban så går han och slickar rent krubban en gång till. Han äter upp allt nu, skönt det! Vi andvände även det till Mirage då han hade dåliga tänder och inte kunde tugga silaget så bra. Funkade perfa för honom också.
 
Hoppas på att går upp lite nu :)

Köpstopp från och med nu

Från och med har jag köpstopp (tills imorgon eller?). Åkte till Lyckås idag och hittade ingenting jag ville ha, inte äns ett par strumpor som jag behöver. Såklart kan man ju inte gå därifrån tomhänt. Så ett fake swarowski i rött fick följa med hem. Orkar inte fota, anar inte hur trött jag är :(
 

Kärlek <3

Här kommer fler bilder på finaste Wilma från förra året <3
 

Ändrade planer

Sitter i stallet i väntan på att mamma ska rida klart. Ska sedan hem och byta om och hämta kameran för ett sedan åka till Blåkulla och fota när Anne-Carin ska rida för Lars. Ska också till Lyckås och sedan hem och kolla OS. Blir en tidig hemmakväll idag med. Skönt!


Bommar, 07 augusti del 2


Bommar, 07 augusti 2012


Tisdag

Godmorgon! Började dagen med en spring/gå runda på tio minuter då jag inte hann mer. Jäklar vilken träninsvärk haha! Ska snart äta frukost och sedan vänta på när vi ska hämta Violina. Men har tidsinställda för dagen :)
 

Sur på kvällskvisten

Är så sur. Mitt DM schabrak ligger instängd i en tvättmaskin i tvättstugan, suck. Kvällen har för det mesta spenderats här framför datan. Har laddat upp med inlägg inför imorgon. SKa iväg och hämta Wilmas hagkompis Violina från betäckningen. På något hörn ska jag träna och mamma ska rida Idde, hm. Det funkar nog eller rättare sagt det ska funka ;) Ska sätta mig med vindruvor framför tvn nu. Så godnatt för mig♥

You are the one <3

Så sjukt fina bilder fotade av Louise! Bara älskar dom! Fotade för ett år sedan ungefär 1 år sedan. Saknar att utvecklas med henne♥

Finfina häst!

Hade egentligen inte tänkt att rida inne men när jag skulle tränsa så började det spöregna. Hämtade istället västen och tänkte rida bommar i ridhuset. Vilket var ett bra val :)
 
Började med att skritta fram honom ett tag. Jobbade inte så mycket i skritten utan gick direkt över till traven. Där jobbade jag med att han skulle jobba i en lång och låg form då han har lite svårt för det. Sedan när det funkade så satte jag mig ner och satte lite mer press på honom. Galopperade inte så mycket då han var så sjukt taggad, hade svårt att hålla honom haha.
 
Travade sedan över 4 travbommar på ena långsidan. Till en början ville jag bara att han skulle gå jämt över dom. Efter ett tag när han gjorde det så ville jag att han skulle jobba i en lång och låg form över bommarna också. Gud så jobbigt tyckte han, men han fixade det riktigt bra! Som skoj på slutet så ställde vi upp ett kryss som han bara travade över, så gjorde ett mini räcke istället. Haha, han är så söt när han tar sina små hopp. Han liksom går i form och märker själv inte hindret förrän det är framför nosen på honom. Lite scary att hoppa honom då ;) Tur att han inte gör det när det är högre! Travade sedan av honom lång och låg i båda varven.
 
Jag är så nöjd med både han och min prestation idag. Han har varit så fin att rida dom senaste dagarna, hoppas det håller i sig!
 
 När vi ändå är igång så kan vi väl ta outfiten :)
 
Väst-Racesafe
Tröja-Real gymnasiet
Handskar-Tattini
Ridbyxor-JW
Stövlar-MH
Schabrak-Schockemöhle
Benskydd-Proelite
Boots-Catago
Träns-Lyckås

Sverige gör ett bra OS!

Någon mer än jag som tycker att Sverige har presterat super bra än så länge i OS? Inte bara i ridningen då, men mest ridningen jag syftar på. Först Sara som tar OS silver i fälttävlan sedan Lisen som åker av men ändå hoppar dagen efter - med endast 4 fel! Sedan har vi ju med Roffe, Jens och Henrik till indiviudella imorgon. Dressyrlaget på en 5:e plats och vi har med två stycken till indivudella imorgon. Hur grymt?!
 
Kom igen nu Sverige, visar vad ni går för!

PW

Ska hem och byta kläder nu innan jag ska ut och gå en sväng. Vad har flugit i mig egentligen? Bra är det iallafall ;) Idde skötte sig super men mer om det senare. Men först ska jag gå en PW, sedan hörs vi.

Danny Saucedo - jag är fast!


Tisdag den sjunde augusti tvåtusentolv

Godmorgon. Tisdag idag då. Ska snart dra på mig träningskläderna och ut och gå en sväng. Skön start på dagen :) Sedan hem och byta om och åka och rida Idde. Roligtroligt! Men vi hörs ubder dagen, ha en bra Tisdag :)


In your eyes ♥


Låtips


Fullt sken eller stanna och äta?

När jag och mamma var ute på PWn så gick vi på en gigantisk äng/fält. Kom genast in på hur hästarna skulle reagera över att få galoppera där. Idde kom vi fram till att han knappt skulle gå att få stopp på, ärligt talat så vill jag inte veta hur det skulle gå haha. Medans jag är 50% säker på att Wilma skulle ha galopperat i full fart utan att stanna medans andra 50% är säker på att hon skulle stanna och käka. Vilket faktiskt har hänt fast med en bajshög, konstig häst det där! Travade på travbanan och så sa det tvärnit och plötsligt stog hon och luktade på bajset. Så njae, jag är inte så säker på att hon hade velat galoppera där, iallafall inte ensam men med Idde skulle det vara perfa! ;)
Knasboll♥

Sunday

Här är jag en timme senare än vad jag trodde, men nu är jag här!
 
Istället för att hämta Wilmas hagkompis från betäckningen så åkte jag och mamma först till Wilma och myste med henne sedan till Hanveden och gick en runda. En timmes powerwalk, shit vad trött man blev. Tanken är väl att jag ska kunna springa när skolan börjar. Har ju aldrig kunnat det då jag får ont i knäna vilket inte är så kul. Men ska gå imorgon med så :) Har sedan bara varit hemma hela eftermiddagen/kvällen och ska fortsätta med det.

Vänta en sekund

Vänta 5 minuter och uppdatering är på G. Åkte aldrig och hämtade Wilmas hagkompis, på Onsdag bär det av istället :)


Vänta en sekund

Vänta 5 minuter och uppdatering är på G. Åkte aldrig och hämtade Wilmas hagkompis, på Onsdag bär det av istället :)


SM del 3


SM del 2


Uppe med tuppen!

Uppe tidigt idag dö. Eller tidigt och tidigt, före klockan nio. Anledningen är att jag ska åka till stallet och kolla nör dom släpper ihop en häst i Iddes och deras hage. Sedan till Wilma för att åka och hämta en annan häst som också har varit på betäckning. Sedan ska mamma rida lektion. Kommer vara mer än levande ikväll.. Får väl sova lite i bilen då jag knappt har sovit inatt på grund av en flug jävel!! Han vägrar flyga ut från lägenheten, åhh så jobbigt!


Uppe med tuppen!

Uppe tidigt idag dö. Eller tidigt och tidigt, före klockan nio. Anledningen är att jag ska åka till stallet och kolla nör dom släpper ihop en häst i Iddes och deras hage. Sedan till Wilma för att åka och hämta en annan häst som också har varit på betäckning. Sedan ska mamma rida lektion. Kommer vara mer än levande ikväll.. Får väl sova lite i bilen då jag knappt har sovit inatt på grund av en flug jävel!! Han vägrar flyga ut från lägenheten, åhh så jobbigt!


Godnatt

Ska sätta mig med lite chips framför tvn med katten mysigt värre. Imorgon kommer bli en lång dag och ändå är jag fortfarande uppe, ops? Godnatt♥
 
 

New in!

Jag som skulle sluta shoppa då jag ska spara pengar till globen går såklart och shoppar på Runsten. Duktig man är så köpte man bara ett par boots, ett par guldiga från Catago. Så sjukt underbart snygga!

Det är sjukt!

Idde fick gå ett pass på volten idag. Han var lite seg i början men sedan taggade han till. Gjorde några ökningar, fyfan säger jag bara!! Det är ingen höjdare att rida ökningar på honom i en hoppsadel, det är sjukt vad han går då! Red ett lättare pass.
 
Bara lösgjorde honom inför imorgon när mamma ska rida lektion, jag valde bort det då jag känner att jag vill lulla runt bara utan några hårdare pass. Jag är i en sån period när jag inte har något mål med min ridning. Sitter och tänker för mycket på hur mitt liv skulle se ut om jag hade Wilma och sånt. Idde är färdig utbildad, vilket inte är så kul att rida...

SM del 1


Stockholm crusing

Jag valde att ta bort regnummerna. Fråga inte varför, det kändes bara rätt så here it comes.

Solig söndag

Dagen har varit bra. Hm, stannade inte till SM klassen, vänta i över 1 timme :O Glöm det liksom. Åkte iallafall och red Idde, megagudafin häst vi har! Berättar mer sen, nu handla mat och käka :)


Runsten

Sitter på runsten och fotar b ponnyerna. Får ganska bra bilder, men det är lite svårt att veta var man ska sitta ;) Men bilder is coming!


På med hörlurarna *snark*

Det är inte dumt att lyssna på high class musik i sängen och kommer säkerligen att somna med musik i öronen. Livet leker ;)


Trötter

Jag håller på att somna framför datan, sjukt konstigt då jag inte har gjort något typ. Iallafall inte vad jag brukar göra. Åker till runsten imorgon, vet inte när. Ska hänga med Amanda där, nice. Inte för att jag känner henne but same shit ;) Ska hoppa i säng nu, godnatt!♥

Lördagen som gick

Har inte suttit vid datan på hela dagen, förutom när jag kollade OS då. Försökte mobilblogga men det funkade inte. Aja, har varit inne i stan hela kvällen fram tills nio då jag började bli trött + att det börja regna lite. Fotade en del som kommer upp imorgon då jag inte har sladden hos pappa.. :(
 
Är det någon som ska till Runsten imorgon? Funderar på att åka dit men jag har ingen att "hänga" med där..
 
Måste bara säga en sak. När jag stog vid vägen och fotade så åkte en flak bil (upphöjd) förbi där det stog en kille och drack öl med en "vattenspruta" eller vad man ska säga. När han hade åkt förbi så spruta han vatten på mig haha. Men det pinsamaste var när han hade sprutat vatten så garvade en kille i en annan bil. HAHA! Tur att kameran klara sig, men han hade en bassäng på flaket ;)
 
 
 

Checkar OS


Happy moments


Älska hästnet!


Fredag kväll

Godkväll eller vad man ska säga. Jag har noll idéer att blogga om. Därför kommer bloggningen ligga nere under morgondagen/söndagen. Jag kommer att blogga, jag lovar men mest mobilbloggningar.
 
Morgondagen blir spännande. Haha, ska in till stan på kvällen/eftermiddagen med 3 andra BMW cabar. Roligt roligt! Kameran åker med imorn, så bilder kommer :) Men det blir mest mobilbloggning men lägger väl in något vanligt inlägg mitt på dagen typ. Men vi hörs!

Nya debatten..?

 
Jag vet inte vad jag ska säga. En av dom tyska tidningarna har publicerat bilder på när Kittel rider Scandic bakom lod, så här tycker jag.
 
Det är en ögonblicksbild. VI vet att Kittel vet vad han gör, tro mig. Ögonblicksbilder-det är som när jag rider Idde/Wilma och lägger upp EN bild. En sekunds bild. Det är en sak om jag lägger upp en film medans hästen går bakom lod i en längre stund.
 
Men detta är ändå att gå till överdrift. Kittel vet vad han gör. Han skulle ALDRIG rida så en längre stund. Att hästen går bakom och biter sig i bringan-man såg såklart på bilderna. Visst, men njae. Det kan hända alla, EXAKT alla. Jag blir så trött på alla medier, ska nog inte utala mig mer än såhär.

Ute och åker!


This day so long

Denna dagen så är långt dåra. Vaknade vid halv 11, åt "lunch" och cyklade sedan 1 mil. Hem och dricka något och åkte till Wilma. Hon hade rullat i lera, MYCKET lera! Så jag borstade rent henne och bara myste, dock tog vi inte ut henne pga bromsarna. Så vi stog inne i lösdriften och borstade. Ska snart hoppa in i duschen och packa sedan går jag till pappa. Imorgon är det Stockholms crusing, längtar!! Kameran hänger såklart med :D

Hälsat på världens finaste <3


You only live ones


New in

Dessa saker köpte jag under Riga kryssningen + en Ralph Lauren parfym som jag fick av mormor och morfar. Väskan fick jag av mamma, eller rättare sagt jag köpte inget. Mamma betala ;)

Riga del 1

Första bilderna från kryssningen, here we go.

Tjiho!

Herregud vilka dagar. Har ätit i stora lass, för mycket mat speciellt godis. Gungande kryssningsbåt vid middagen, jo men tack för den. Sova över motorerna som lät lite lagom-mer än spännande. Sitta på soldäck och frysa-check! Ätit munkar till frukost (+godis) går alltid hem. Dåligt band-check. Besviken för att Conversen inte fanns i min storlek, DOM KOSTADE JU FÖR FAN BARA 532 KR!!!! Snacka om att jag vart sur. Wesc tröjorna var för små, Björn borg tröjorna var för killar. Ja, en hel del som jag kan rabbla upp! Men det sjukaste var nog i Riga. Dom har cykeltaxi där eller vad man ska säga. Han frågar om vi vill ha sjuss och kollar på mig, gissa vad jag gör (som jag alltid gör)? Jag kollar på honom som att han är dum i huvudet och säger Random på svenska vilket inte han fattade HAHA! Sedan skrattar han åt mig, åhh vad pinsamt!! :P
 
Nu ska jag fylla ut detta inlägget med bilder, lite många egopics.. ;)

Kramp

Jag har kramp i min mage. Därav red jag halva passet och mamma andra så därför så tänker jag inte skriva en utvärdering av passet.


Stallet nu


Påväg hem


Demo Lovato :)

Är inget Demi Lovato fan alls men hamnade på nått sätt på denna låt och jag ångrar inte att jag klickade på den :) nya drogen haha :D (sen är hon så vacker också..)
 
http://www.youtube.com/watch?v=oYDDiqhhzbQ&feature=relmfu <-- Vet inte hur man får upp videon här på bloggen måste lära mig :P
 
 
// Ellen :) <33

@Chill


Im back!

Sitter på däck nu eller rättare innanför. Lite kallt för att sitta ute ;) Åker igenom stockholms skärgård nu. Men jag är tillbaka nu och det börja jag ska göra när jag är hemma är såklar att cykla till stallet och rida Idde. Fy tusan vad jag har varit onyttig dom här dagarna. Godis morgon till kväll varje dag.. Läsk och andra saker också. Kanske åker med pappa till gymmet imorn har inte riktigt bestämt mig. Bilder kommer upp på allt jag har köpt/fått.


Enligt Rebecca är det här mig/jag :)

 
// Ellen :) <33

Det här kommer(??) bli kul att se :)

 
 
// Ellen :) <33

Vid det här laget..

Vid det här laget ska jag sitta på Sixten och har lektion för Emma. Sist följde Johanna med det har ni bildbevis på haha! Imorn blir det nog uteritt då Sixten säkert är lite trött och kanske har träningsvärk vem vet så då blir det nog en uteritt med lite trav och galopp.. Skönt att jag har honom imorn så han helt säkert får ta det lugnt och sen tuta på som vanligt haha :)
 
Bilder från senaste lektionen för Emma..
 
 
 
 
 
 
// Ellen :) <33

Har inte riktigt tid att sitta och skriva riktiga inlägg idag tyvär :/

Som rubriken lyder har jag fixat tidinställa för dagen som ni kanske märker mest bilder men jag uppdaterar er iallafall känner mig så egoistisk när jag bara fixar bildinlägg menmen :) just ja ska säkert med Rebecca till hennes kompis häst Breki då Linda(ägaren) inte har tid så Rebecca får fixa så följer nog med henne.. Men får ta vara på dagarna nedräkning tills skolan igen 19 dagar sen sitter man där i skolan och har 2 nya i klassen inga namn men den ena kommer typ bli sönder"mobbad" om man kan säga så eller alltid ha någon som hackar på henne och den andra tjejen kommer kaosa söner hela jävla året vill bara skjuta ett skott i pannan på henne en jobbig jävel.. enough said! :)
 
 en ganska visad bild men me like it ;)
 
// Ellen :) <33

Vet inte vad som händer?

Vet inte vad som händer har suttit och skrivit massa inlägg men inga vill publiceras :(
 
// Ellen <33 fina heesten :)

En j*vla massa bilder på killarna som förändrade mitt liv så snabbt..

 från vänster: Niall, Liam, Louis, Zayn och Harry längst till höger :)
 
 
 
 Var bara tvungen att lägga ut bilden på Andy! ;)
  
 
 
 
 
 det här är bara för gölligt :D
 
 
 så himla små :')
 
 fortfarande lika snygga haha :D
 
 Josh haha xD
 
 
 
 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA skrattar lika mycke varje gång xD
 
Lite många bilder på killarna ni kanske märker att Harry är min crush..
 
// Ellen :) <33

Min hästhistoria med några ponnysar som har en speciell plats i mig från ridskolan.. (långt inlägg)

Tänkte skriva lite kortfattat om några ponnys som har en liten plats i mig då dem är sjutk underbara och härliga tänkte ta i storleksordning från A-ponny till D-ponny! :)
 
 
Servus (A):
En av dem första ponnysarna jag red på Blåkulla blev också min lilla teammate! :D En liten A-ponny med massor med tävlingserfarenhet med tror jag var nära på att få rida i Globen fast dem "fixade" en ryttare som var mindre än mig så det blev inte så.. men jag är grymt glad efter att ha haft 2 år med honom juste tävlade Lexands Knäcke Cup och var 4 poäng från seger lite snopet men var bland dem yngsta i startfältet så är fortfarande rätt nöjd vi var inga direkt höjdare i dressyren men vi kom 11:a en gång där jag var yngst och första "riktiga" dressyrtävlingen med honom vill jag säga. I hoppningen gick det lite bättre fast det oftast gick snabbare i grunden än i omhoppningen haha sen så var jag inte lika "på" i dem snävare svängarna jag ville mest komma runt då! :) Sen så kom vi upp i 65-70 cm på träning men på tävling så tog det stopp jag ramlade av på framhoppningen då han stannade på oxern och jag tog för givet att han skulle hoppas så sen så kom jag över första räcket på banan andra hindret vilket var ett stigsprång kom vi inte över fast där var han 20 så har inget mer att tilllägga :)
 
 50 cm (egen bild)
 
 Lexands Knäcke Cup (egen bild)
 
 Första "riktiga" tävlingen där kom man 11:a :D var grymt glad då iallafall! (egen bild)
 
Willow (B):
Willow hade alltid varit den där favoriten på ridskolan och jag var alltid hemligt avensjuk på dem som alltid fick rida honom medans man själv satt på Skrållan och Nickolina bland annat (dem kommer lite längre ner) och en dag så var lyckan min! Jag kommer ihåg hur nervös jag var han var lite snabbare i benen än dem andra ponnysarna och det var direkt den dära favoriten tills han togs bort.. jag kommer ihåg hur han var den först hästen jag tävlade dressyr vare och hela hans man var flätad med röda rosetter (insåg nu hur vi måste ha sett ut xd) aja kom ut med 165 poäng/61% tror jag det är :) sen så vart han halt och var blan dem första som fick rida han på lektion igen sen efter ett halvår vart han halt ett längre tag och det var alltid lika "spännande/nervöst" att åka till stallet om han stog kvar men sen en dag gjorde han inte det :(
 
 Den minst sagt bedårande Willow som nu mera tuggar på det evigt gröna gräset.. (från google)
 
Skrållan (B):
Stallets så kallade "surtant" var aldrig nåt populärt hos mig till en början första gången jag red henne så rullade hon sig när vi skulle hoppa av dock fick jag bara ena benet under henne när hela jag kunde ha hamnat där under det visade sig senare på kvällen att hon hade fått kolik och ingen hade märkt det under lektionen och sen så fick jag henne på mitt första ridläger och vi vart såhäär tajta sen efter det till "höstterminen" så vart det mindre Skrållan och mer Willow sen så fick jag henne på utbyestävlingen eller som jag säger Skogslotten så det var vanlig ridning på henne och hoppa henne hon "botade" min hopprädsla någorlunda och vi blev ett riktigt "dream team" på min nivå och i mina ögon :) sen blir man alltid för stor och sista gången jag red henne var på KM i november 2011 (kunde rida henne med tanke på min vikt) haha ångrade mig lite på framridningen då hno vägrade fatta galopp stog bara på stället och sparkade men sen på banan så skötte hon sig jättebra och är nog ett av dem roligaste programmen jag har ridit kan jag säga haha kom ut med ett stort leende på läpparna och det är inte varje gång och hon har en stor plats i mitt hjärta mumlar alltid lite när man kommer har ett speciellt band till den hästen :')♥ (sen på KM:et så var hästen jag skulle rida vart halt innan och hon hann precis bli frisk innan men valde att inte rida henne sen hon som red henne blev inte så nöjd med henne heller så..)
 
 Sötisen (fotograf Louise PJ)
 bild tagen från google men kan säga att bilden är rätt så ny iallafall ^^
 Jag och Skrållan förra året i Juni? :) (Johanna har tagit bilden)
 
Nickolina (C):
Hon var alltså den första ponnyn på Blåkulla jag red! :D en lite segare ponny men blev rätt så pigg när det kom fram bommar och efter galoppen en ganska "enkel" häst om ni fattar vad jag menar perfekta läromästaren enough said! sen minns jag inte så mycke av henne heller då det var runt 2004-2005 så.. minne som en guldfisk :)
 
 bild från google den enda bilden jag hittar på henne tyvär menmen alltid något iallafall :)
 
MP Girl (C):
MP fångade mitt hjärta första blicken första gången jag satt på henne gick bra i traven och skritten galoppen var riktigt springig men vad gjorde det var så sjukt lycklig sen fick jag rida Bandit ett tag (om honom finns det mer av längre ner) och sen när jag fick rida henne igen så var det som en helt annan häst :( sjukt tråkigt då hon är en grymt trevlig och bussig häst i både dressyren och hoppningen men vi fick en dressyrtävling kom 3:a och var nära på att flyga av nästan och hon sparkade bakut 3 gånger haha men jag klagar inte en gång när hon kickade kom det så oväntat att jag hamnade helt ur balans tur att var snabb med överlivet annars hade betyget sjunkigt en bra bit! Haha sen så vart det bandit ett bra tag och sen så var hon halt en kort stund och sen så började jag hoppa henne ett tag hoppade upp till 85 som max på träning och hon hjälpte mig vidare med hopprädslan! har inte ridit henne på ett tag då blev halt igen och hade ont i ryggen men om allt är som det ska borde hon vara "tillbaks" tills ridskolan börjar igen! :D
 
 från en hoppträning! :)
 hoppträning :)
 litet missförstånd men duktig ponnie som räddar mig :)
 hoppträning! :) bilderna är tagna från olika videos :)
 Ganska mörk bild men det funkar MP är den längst till höger kom 3:a på henne men red ärevarvet på Bandit :) 
 
Bandit (C):
Bandit trodde verkligen inte det om honom, hade ridit honom något år innan och då var han inte riktigt min typ av häst. Fick honom på Skogslottent så det var bara at nöta på honom.. Men jag utvecklades så mycke på ett år så när jag hoppade upp på honom var vi liksom ett team! :D härlig känsla att bara hoppa upp på och bara klicka, var lite osäker i hoppningen då han hade stannat och slängt av folk osv men med mig stannade han 2 gånger på alla hoppträningar och Skosglotten "hoppmoment" fast då tog jag för givet båda gångerna att han skulle hoppa men jag blev grundlurad sen har vi  "bara" rivit ett hinder om man kan säga så han är en grymt härlig ponny! Ja han är en fjording och förut var jag lite nej en fjording min uppfattning var typ "En slö tråkig ponny" typ så men jag fattar inte hur jag tänkte iallafall dem fjordingarna vi har haft på Blåkulla har vart riktigt trevliga och busiga sådär perfekt! :) han är min lilla knubbis♥
 
 Jag och Bandit  på Skogslottens "hoppmoment" nollade grunden men rev ett i omhoppningen :)
 Jag och Bandit längst till vänster kom 3:a på MP men red ärevarvet på honom då vi hade prisutdelning precis efter klassen och startade sist :)
 Igga min min bara och kolla på sötisen♥
 lilla knubbisen :)
kolla ögonen så grymt snälla :')
 bild från våran första dressyrtävling :P
 lilla Banditos :D
 
Dionne (D):
En speedad fullblodskorsning som har lärt mig massor! Första gången jag red Dionne så var det på en "vanlig" lektion i slutet av maj och fick rida henne till ridskolan hade sommaruppehåll i juni tror jag och jag fastnade för henne fick inte rida henne efter sommaren då jag red Bandit inför Skogslotten men sen i vintras som har gett mig mycke erfarenhet på så kort tid speciellt i hoppningen då hon blir en riktig ferrari! Från att har haft mer eller mindre dragkamp kommer vi överens så mycke bättre nu! Från att alltid krypit ihop framför hindrerna och fått mer eller mindre helikopterhopp så får vi nu runda fina språng annars om jag bara låter henne gå och inte hjälper till så springer hon först på som f*n och sen så har hon liksom inte koll på benen att hon kryper upp och får ett helikoptersprång och hon behöver en pilot som håller koll på henne och vi börjar bli ett riktigt team tycker jag själv! Sen så blir det bara bättre av att Lotta tycker det också, startade en hopptävling på 70 cm då det känns lite tidigt att hoppa 80 första tävlingen så vi slutade som 2:a slagna med 45 hundradelar och 6 sekunder efter var 3:an lite synd då jag gasade på för hon kan springa snabbt och tog lite längre vägar men det funkade också! :) hoppas på att kanske få henne till Skogslotten kanske om Lotta låter henne hoppa 80 men det tror jag hoppas det fast lite mer träning kanske ;) (hopptävlingen var en maskerad skulle vara Louis Tomlinson)  högt och runt fint språng :)
 taggad hest efter ärevarvet :P Fin heest som passar fin fint i blått! :D
 senaste hoppträningen som inte gick så bra men en stor utveckling från vintras! :D
 lite missförstånd :P
 glada tjejer!! :D fast en första plats på första tävlingen hade inte heller vart helt fel 
 
Nobile (D):
Jag vet inte vad det är men den här hästen gör mig galen! ibland går det så bra men på stortsett varje tävling har gått åt helvete varje Ponnycups match som vi har haft har jag ridit på honom och varenda en har gått åt helvete sen var det en tävling för Mona Rud (en väldigt sträng domare) och där kom man på en 4:e plats var jätteglad och vart ännu mer pigg på att rida Allsvenskan men nepp på Allsvenskan div 3 omg 1 gick det åt helvete han stortsett vägrade gå förbi domaren och det var bara så pinsamt jag ville bara sjunka igenom jorden usch det var hemskt! Sen så i maj eller juni så var det en maskeraddressyr så kom vi 2:a fast programmet gick lite snabbt så kom vi 2:a så mitt humör lyftes lite innan sommaren men jag tror inte att vi passar så bra ihop ändå fast dem flesta bara nej det är klart ni passar osv vill nog inte fortsätta tävla honom iallafall om säger så!
 maskeraddressyr han inte fixa dräkten jag tänkte ha så fick ta en "reservdräkt"
 jag och Nobile i augusti? :)
Bra matchat med blå väst och blått schabrak :P
 sen ser ni Nobile i mitten på denna bild med asgrymma Cajsalisa! :D
 jag och Nobile i augusti?? :)
 första "PC" matchen hemma :)
 jag och Nobile i bakgrunden :)
 första PC matchen :)
 en av dem sista PC matcherna hemma jag rider lätt på bilden och ja jag vet att tyglarna glappar!!
 
 
Det var väl dem som kommer ha en liten plats i mig då alla är/var underbara och vi har vart som "små team" tillsammans :)
(förlåt att det inte har kommit något inlägg innan detta menmen sen orkar jag inte kolla felstavning men :) )
 
VILL FOTOGRAFEN ATT BILDERNA SKA BORT SÄGA BARA TILL! 
 
// Ellen :) <33

Nyheter!

TRANSPORT SKYDD UNION JACK JOHN WHITAKERUNION JACK BENSKYDD 4-PACK JW
Detta skulle ju inte sitta helt fel direkt, mumma! Verkligen älskar båda skydden, speciellt transportskydden. Transportskydden kostar bara runt 1000 kr medans dom till höger kostar runt 700 kr...hmm. Får ta mig en funderare ;)

Katter #2


RSS 2.0