Ingen super duper...

Hejhej, imorgon kommer det nog inte att bli någon direkt super duper bra uppdatering här på bloggen då jag kommer att vara hos kusinerna hela dagen imorgon och sedan hem till pappa och sen rida så jag vet inte om jag orkar logga in sedan efter ridningen för jag tror att jag kommer att lägga mig ganska tidigt då jag vill ha jätte mycket sovmorgon på Onsdag!

Så bara så att ni vet det. Men ska försöka att hinna blogga lite imorgon :)


Veckans produkt

Hade tänkt att börja med Veckans produkt. Det går till så att jag lägger upp en produkt som jag vill att ni ska kommentera vad ni tycker. Vad sägs om det?

Det här är iallafall Veckans produkt

Bildkälla
HV Polo kofta. Den här finns hos Hööks dock bara i vissa affärer vilket är synd. Den kostar hos Hööks 949 kr.

Jag tycker att den är riktigt snygg men ett minus för luvan då man inte ska rida med luva. Annars super snygg!
Vill absolut ha den!

Vad tycker ni om den?

Warnmark

Asså jag bara älskar hennes blogg! Den är super duper bra. Hon skriver om massa olika inlägg tillexempel träning, mat och hälsa och till och med.... HÄSTAR!

Hon är även en riktigt bra fotograf!

Lånad från Karins blogg. Klicka här för att komma till hennes blogg!

Kusiner

Hejhej, har varit hos kusinerna idag därför ingen bra uppdatering här på bloggen. Ja, vi va på bio. Haha, vi såg jukalendern.(Jag ville inte se den). Fast den var kanske bra ändå :)

Imorgon ska jag hoppa i hoppgruppen och ingen ridning på Onsdag då för att Donk har ont i sina bakben tror jag. Men på Fredag. Ska se om jag kanske kan få rida Idde någon dag också :D


Otroligt snygg


Bildkälla
Den här hjälmen är enormt snygg asså! Måste införskaffas. Självklart med blingbling på rosetten där bak :D

Wallander

Hejhej, har haft en kompis på besök. Vi har ätit och tittat på Solsidan. Ska kolla på Wallander klockan nio.
Tänkte bara säga det. Hörs senare!

Dagens ridpass- Wilma

Ja var ska jag börja. Mamma stog och mockade och helt plötsligt var det bestämt att jag skulle rida Wilma. Jag har tidigare ridit hennes bror, Zacke som nu mera är såld. Med han hoppade jag en 1 meter med. Hopptränade nästan varje torsdag under en kort period. Men ja det gick väll bra. Wilma är fortfarande under igånsättning. Så idag var det första gången hon galopperade under ryttare sen September tror jag. Det gick riktigt bra. Hon var pigg men trevlig. Sen om man slappnade av och hon liksom gick ganska långsamt i skritten så stannade hon bara. Busig liten häst. Jag red lite volter lite ökningar, lite serpentiner. Det gick super. Hon lossnade lite också. För att i början så var hon verkligen super pigg och ville trava när vi skulle skritta fram, busigt värre :D

Jag är iallafall riktigt nöjd med ridpasset!

Blev ridning idag då

Hejhej, ja, det blev faktiskt ridning idag vilket alltid är lika kul! Har också handlat två saker till mig i hästväg.
Jag köpte ett hårnät med en rosett med blingbling på.(Hårnätet och rosetten satt ihop så att det blev som ett vanligt hårspänne) Självklart var det i svart. Det fanns även blå. Samt köpte jag en Mountin horse kofta. Det är en fleece med typ skynke på armarna, armbågarna alltså. Självklart är det också blått. Jag var inne på att köpa ett shabrak till Iddes hoppsadel(ett rött) men mamma övertygade mig att inte köpa det. Sen så var jag nära på att köpa en bomullströja i Kingsland men den kostade 1000 kr. Men mamma övertygade mig igen och sen till slut blev det som det blev.

Kollade samt lite på en ny hjälm då jag behöver en. Funderar på en Charles owen Wellington. Isånafall ska den självklart blingas på rosetten.

Alltså dagen inköp blev:
Ett rosett hårspänne med hårnät(till dressyren).
En blå Mountin horse kofta.(Fleece).

Är riktigt nöjd med inköpen :D


Gogmorgon

Hejhej, vaknade nyss av att katten satt och tittade på mig. Idag vill jag jätte gärna åka till Lyckås ridsport. Men jag vet inte om dom har öppet idag. För jag har ju liksom presentkort där, även om jag har handlat lite på dert så har jag ändå ganska mycket pengar kvar på det. Vilket är skönt. Igår tittade jag på GHS på tv. Angelica Augustsson kom tvåa vilket var riktigt kul!


Övning


Jag gjorde en övning som jag själv inte har ridit. Men jag försökte göra en ganska bra övningsbana. Den här banan är tempot och att man ska kunna svänga samt reglera sits, tempot, vägarna, gångarterna samt igånsättningarna och avsaktningarna.


Stipendium


Bildkälla
Dom här 15 styckna människorna har fått syipendium idag under GHS!

Själv skulle jag vilja ha så många stipendium som möjligt. Men helst som mest framgångrika Junior/Young rider.
Jag tror faktiskt att Pontus Lidsell fick det iår.

Det skulle va som en dröm nästan!

Nicholai von benzon holleson

Jaaaaaa han red skit bra! Han kom dessutom trea. Hon som vann var den yngsta i hela startfältet. Hon heter Evelina Lindh tror jag. Hon var bara 12 år och vann!

Grattis!

Glöm inte

Hejhej, ni får ju inte glömma att kolla på webb-tv från GHS. Dom sänder 11.20-12.20 GP-ponnyn då Nicholai är med :D


Ska kolla

Hejhej, ska kolla lite på sändnignarna från GHS. Vet inte vad jag ska göra senare.


Dagens ridpass- Natchfalke

Hejhej, idag red jag Natchfalke "Frank". Han är bara 7år och är liksom under utbildning fortfarande. Men stundvis gick han riktigt bra men sen så drog han in huvudet så mycket att man tappade kontakten och då skiter ju allt sig liksom vilket var riktigt synd. Men jag vill inte fortsätta att rida honom.

Imorgon kommer mamma hem från Åland också. Ska hem och städa lite sedan ska jag slappa lite innan jag lägger mig imorn.


Jag och Nobile9

Morgon dagens vinnare

Jaa, Karl-Jakob Ingvarsson vann hela Morgon dagens vinnare! Han vann även förklassen igår.

Synd var att Kristina Wargs häst hade en bog/muskelsträckning vilket var riktigt synd.

Säger bara grattis till Karl-Jakob Ingvarsson!


Bildkälla

Ska snart!

Hejhej, ska alldeles strax ta och packa och sen så hämtar pappa mig och kör mig till ridningen :D

Jag hoppas såklart på Dillon :D Ska också anmäla mig till en liten Blåbärsdressyr. Inte så stor men det är någonting iallafall.
Jag ska nog ha Dillon då :) Annars Nobile9.

Ska också ta och mysa lite med katten också så vi hörs ikväll :D


Kingsland

W10-OW-61-brun
Bildkälla
Asså jag snackade med mamma idag för att hon var på Hästbiten i stan och väntade på en kompis. Då frågade jag henne om det fanns en Kingsland väst och hon sa ja. Jag vart så glad att jag äntligen hade hittat en sån väst! Bara att den kostar liksom 1.700 men same shit.

Det blir iallafall det nya inköpet :D

Vet ni...

att Mirage, min medryttarhäst(fördetta) har tävlat i Scandinavium. Han tävlade i en stilhoppningsklass på 1 meter med en kompis till oss. Tänk att han hade gått det! Vilken otrolig häst asså! Han hade också kvalat till Flyinge som 4-åring. Men tyvärr blev han skadad så han kunde inte vara med. Men han fick 10,10 i poäng i hoppningen! Asså gud, det kändes också när jag hoppade honom. Dom hade också gjort en namnskylt till alla som var med i Flyinge men eftersom han var skadad så kom han aldrig dit vilket var synd. Men han fick den namnskylten som dom hade gjort och när han dog så fick jag den.

Den hästen var otrolig! Saknar honom enormt mycket!


Saknar dig enormt mycket.....♥

Karl-Jakob Ingvarsson

Ja, Karl-Jakob Ingvarsson vann först i Scandinavium 2011. Han vann uppvärmningsklassen för Morgon dagens vinnare.
Hans häst heter Cafino, en brun. Imorgon rids omgång två av Morgon dagens vinnare.


Bildkälla

Ekenbergs ridsportcenter

Tänkte berätta lite mer om det ridlägret som jag ska åka på i sommar med Therese.

Vi börjar så här. Det ligger i Norrköping. Det är Helena Lundbäcks föräldrar som äger och anordnar alla ridläger.
Vi kommer att rida dressyr, hoppning och fälttävlan.

Så det ska bli riktigt kul att åka dit! :D


Hiss


Bildkälla
Hiss
Jag tycker att den är hiss men dock inte i rött. Annars var den riktigt snygg :D


Jag vill också

Hejhej, jag vill också vara i Göteborg och gå på GHS. Asså shit vilken upplevelse men isånafall vill jag åka som VIP!

Ska dra nu!


Göteborg horse show!

Hejhej, kom precis hem från skolan :D Just nu tänkte jag titta lite på sändningarna från göteborg tillexempel Morgon dagens vinnare.

Om ni vill se så här kommer länken :D http://www.silverbulletfilmproduktion.se/projects/gothenburg_horse_show/archive/index.php

Hörs senare

Hot or not


Jag tycker verkligen att denna Back on track hjälm är riktigt ful!

Jag tycker att det är not!

Vad tycker ni?

Ingen ridning

Hejhej, det blir ingen ridning eller stallet idag. Men nästa vecka då blir det bloggning och stallet. Då kanske jag passar på att fota lite i stallet samt kanske en videoblogg :D Eftersom jag har sportlov. Vad vill ni?

Ska lägga mig och kolla lite på tv nu :)


Snygga saker enligt mig


Allt från Ryttarstugan.

Vad tycker ni? Hot or not?

Godmorgon

Hejhej, tänkte bara säga att jag lever. Jag hinner tyvärr inte uppdatera mer just nu men jag har duschat och ska äta frukost nu. Sedan därefter blir det mot skolan. Sen hem och antingen klippa mig eller bara vara hemma och ta det lungt :)

Tänkte bara säga det. Hörs senare!


Tv-kväll

Hejhej, idag tänkte jag och mamma ha lite tv kväll. Vi har bakat pizza och ska nu bara sitta i soffan och ha det lite mysigt :D

Måste gå nu, så bye!


Love this picture♥

Kristina Warg har blivit interjuvad

Ja, Kristina Warg ska ha fått en interjuv med en tidining men det vi inte vet är vilken tidning. Det skulle vara väldigt kul att veta. Hon ha blivit interjuvad om Göteborg horse show eftersom hon startar i Morgondagens stjärna :)

Nån av er läsare som vet vilken tidning hon har blivit interjuvad av?


Bildkälla

Nicholai i Göteborg

Ja, för er som har sett ponnyakuten så har Nicholai kommit med i finalen i GP-Ponnyn vilket är riktigt kul då han berättar i pogrammet att han vill komma långt inom hoppningen. Så ni som kommer att åka dit och se själva GP-ponnyn kommer ju få se om det är en förändring i Bilbos beteende inne på banan samt om det gick bra för dom!

Själv önska jag dom lycka till och självklart till andra som kommer att vara med och rida/tävla under detta års Göteborg horse show!



Bildkälla

Sharpman

Jag vill till Sharpman och handla!

Ska snart lägga mig då jag var riktigt trött imorse. Ska också stänga av datorn då jag suttit här hela eftermiddagen typ.

Ska fixa på dom där sakerna i helgen. Ska dra nu, bye!


Just det hindret kom vi fel på i Fredags, men asså shit vad gör han med sitt bakben? Haha söt ponny asså :D ♥

Tävling igen :D


Klicka här för att komma till inlägget. Nu kan ni ju passa på att anmäla er till min tävling!

Tävling :D


Länk till inlägget:http://ponnysanning.blogspot.com/2011/02/tavling_21.html
Länk till Hööks:http://www.hooks.se/assets/contentpages/startpage/2011-02-14_v02_ja/2011-02-14_v02.aspx

Jag håller på med en sak :)

Ja, tänkte bara berätta att jag kommer att hålla på med en sak i några veckor framåt som håller ihop lite med bloggen för jag kommer att ha samma motto eller vad man ska säga :D

Kan ni lista ut vad det kan vara? :D

Ponnyakuten i Min häst

Tobbe Larsson har blivit interjuvad av Min häst samt Victor Braun-Ramnitz. Själv så tycker jag att Victor Braun-Ramnitz är helt sjukt söt♥ Har faktiskt träffat honom två gånger :D

Min skoldag har varit riktigt bra! Har liksom suttit och tänkt på en sak hela långa dagen♥ Så, ja jag har inte så mycket att berätta.  

Hörs senare!



Vi vann!

Ja vi vann! Ja, jag fick rida den allra segaste hästen. När jag hade ridit färdigt så bara la jag mig över hästens hals! Den heter Falköga och var en skäck. Den andra tjejen fick inte äns galopp på den vilket var riktigt synd :( Jag kom trea :D

Och vi vann! Vi äger verkligen! ;)

Iording

Hejhej, nu ska jag göra mig iordning för att gå hem till mamma. Ska packa hemma (igen) för att sedan åka till Botkyrka :) Hoppas att vi vinner!

Bloggar hemma hos mamma ;)


Jag och Nobile9 i Fredags :D


En bild

Ja, jag tänkte bjuda på en bild från Lucia hoppningen när jag hoppade Donk. Nu kan ni också få se hur han ser ut :D


Jag hoppade först 50-60 där vi fick 4 fel tror jag. Sen hoppade vi 70-80 då jag höll på att flyga av precis på det här hindret som är på bilden då det var en långsida med två hinder, och som ni ser så hoppar han regält stort här vilket jag inte var beredd på så jag flög lite så jag hoppade sista hindret på långa tyglar :D

Busig liten polle :)

Botkyrka RS

Godmorgon! I eftermiddag ska jag åka till Botkyrka RS då det är Ponnycups match idag. Jag och mamma ska åka vid två. Tänkte kanske få mamma att kanske filma ritten så kanske jag kan göra en liten video om jag rider såklart. Jag hoppas verkligen att Emma får rida då hon har ridit minst i vårat lag så det är riktigt synd.

Hörs senare!


Jag och Bråka

Tänkte visa er en video från när jag hopptävlar Bråka på Blåkulla ridskola :D


Musik



Ponny Küren fortsätter

Den populära Ponny Küren fortsätter i Stockholm international horse show 2011. Efter att dom inte längre har Sjöhagen Wear som sponsorer längre så har ett annat företag som kommer att sponsra hela Küren.

Hon som har sponsrat det hela är "Ponny kür mamman" , Cecilia Hedström-Åhlander så nu kan alla duktiga ponny dressyrryttare fortfarande rida i Ponny Küren vilket vi alla nog är glada över.

Lycka till alla ponny kür ryttare!


Månadens häst och ryttare

Ja, jag tänkte börja med Månadens häst och ryttare. Det går till så att ni skickar in en presentation om dig och din häst och om du inte har någon egen häst men du kanske har foder/medryttar/låne/sköt/favorit ponny/häst. Eller du kanske inte rider något eller något men du kanske jätte gärna vill börja rida då kan du skriva om din drömhäst/drömponny.

Du skickar din presentation om din häst och dig till [email protected]. Skriv eran blogg adress också! 

Tävlingsregler
Skriv på din blogg att du är med och länka till detta inlägg på din blogg och länka till ditt inlägg i en kommentar i detta inlägg.

♦ Ett extra plus är att du gärna får skriva vad du tycker om bloggen samt varför just du ska bli Månadens häst och ryttare i mailet och om ni skriver vad ni tycker att jag ska ha mer tillexempel mer hiss&diss mm. Ni får tre plus om ni skriver alla dom här tre sakerna så alltså 1 plus för varje sak ni skriver.

Tävlingen avslutas sista dagen varje månad. Så ni har många chanser på er att vinna. Du måste ha en hästblogg!
(Du behöver inte ha en blogg som bara handlar om hästar, bara du skriver lite om hästar som några inlägg i veckan om hästar, ni får ju skriva några vanliga inlägg också, alltså den ska vara 50% hästblogg 50% något annat.)

Vinnaren får: Jag lägger upp dens presentation här på bloggen och länkar också till den som vann. Så skriv eran blogg adress också.

Fråga gärna något om ni inte förstår vad jag menar!

Lycka till!

Måste ha!

Tre Torn Advance Röd
Måste verkligen ha ett par svarta Tretorn Advance! Eller ett par blåa. Det skulle passa min outfit perfekt!

Vilken?

Jag funderar på att köpa en ny ridhjälm då min rasslar innuti ibland, så jag är i litet behov av en ny ridhjälm.

Så jag tänkte fråga vilken av 4 st tycker ni att jag ska köpa :)

1. John Whitaker ridhjälm
John Whitaker Hjälm

2. Charles owen fiona

3. GPA Speed air


4. Lamichell master



Kommentera vilken ni tycker :)

Outfit- Tävling


Tänkte börja med Outfits. En ny outfit varje vecka. Kommentera vad ni vill ha för färger på outfiten :)

Vad tycker ni?

Vad tycker ni om min blogg? Vill jätte gärna veta.

Tillexempel, om jag ska uppdatera mer, mindre/mer bilder mm.



Mitt drömstall

Hejhej, tänkte berätta lite om mitt drömstall :)

Det ska ligga ute på landet men inte för långt till stan(närmaste affär) och inte långt till närmaste busshållsplats för jag vill kunna åka konumenalt. Det ska vara en stor gård med ett stort ridhus, en stor volt, stora och många hagar, 2 sommarhagar, en skrittmaskin, en jätte stor trängbana(stavning) och ett jätte stort boningshus :) Samt 5 små gäststall med fyra boxar i varje stall och ett huvudstall där det ska vara två stora sadelkammare, ett stort kontor samt en stor värmestuga/cafeteria. Huvudstallet ska ha ca 20 boxar och höloft samt spolspilta :) 

Det är väll ungefär vad jag vill ha när jag blir stor, samt massa tävlingshästar och unghästar och några sällskapsponnyer :) Antingen ska det vara i Dalarna, Skåne eller Stockholm :)


Hastnet.se

Godmorgon, sitter och tittar lite på hastnet bara för skojs skull :) Har hittat en häst som jag tyckte var jätte fin :) 

Idag ska jag inte göra så himla mycket. Tänkte iallafall blogga ganska mycket :D


Så håll utkik!

http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=449240 Länken till hästen som jag tyckte var så fin ;)
 

Ponnycupen

Hejhej, på Söndag är det ponnycupen mot Botkyrka RS! Det kommer säkert att gå dåligt :( Men vi ska kämpa!

Det är första start kl.15,15 på Söndag eller så var det samling då. Kommer inte ihåg haha :D

Ska kolla på tv nu ;)



Nobile9 eller Frank :)

Hejhej, när jag kom till stallet fick jag reda på att jag skulle ha Frank. Jag bara okej, eftersom han fortfarande är unghäst samt att jag aldrig har ridit honom. Men sen kom Emma och Tove. Då sa jag till Emma att hon kunde ta Frank för att hon skulle ha Nobile9 :) Så då fick jag Nobile9. Men jag ville ha Dillon helst så jag frågade Cajsa- Lisa om hon ville byta med mig men det ville hon inte :( Jaja, men det gick bra ändå! Jag hade heller inte ridit Nobile9 innan. Men han gick jätte bra :D Det blev inte så högt, typ 60-65. Men det gick bra ändå ;)

Är alltså nöjd med Nobile9 idag, Louise PJ fotade också så det kanske kommer upp lite bilder imorgon här på bloggen :D

Har liksom lite bildbrist då våran gamla data pajade med alla bilder men en kille ska fixa den nästa vecka. Iallafall få ut bilderna :D

Men ska ta det lite lungt nu :)


Ridning ikväll

Hejhej, idag är det ridning som står på schemat :) Louise PJ kommer också att fota så då lär det väll bli lite mer och nya bilder här på bloggen för att igår så tog jag inte så himla mycket bilder :(

Jag tror iallafall att jag kommer att få Dillon :D Men innan ridningen så är det skola! Vet inte vad vi ska göra i skolan idag, hoppas ingenting :D

Ska dra och fixa mig nu så bye!


Dagens ridpass

Först satt mamma upp och red lite granna. Han såg pigg och trevlig ut. Sen satt jag upp.


I början var han lite trög att få igång. Men sen så gick det allt undan. Gjorde ganska mycket travökningar. Alltså, jag red in på medjelinjen, höll honom kvar i den formen som han gick i innan och höll om riktigt mycket med skänkeln. Det gick super! Asså shit vilken häst det där är asså! Vi liksom flög fram :D 
Idefix är så himla fin :D 

Jag är nöjd med dagens ridpass :D


Kristina Warg i göteborg :D

Grattis Kristina Warg! Hon har kvalat i till Morgondagens vinnare i Göteborg horse show :) Dom ska hoppa 135 på torsdagen samt 140 i finalen på fredagen :) Lycka till säger jag bara!

Lycka till Kristina Warg :D Du är så duktig så du kommer nog att vinna ;)


Klicka på bilden för att komma till hennes blogg :D

Ska dra snart

Hejhej, ska snart dra till stallet :D Jag tror att det blir att rida i dressyrsadeln eftersom mamma ska rida också lite men hopptränset eftersom jag har Swarowski pannbandet som jag köpte på Stockholm international horse show :) Ska försöka få med kameran så kanske ni får lite mer och nya bilder här på bloggen :D

Då blir ni väll glada? ;)


Idefix

Hejhej, ska senare idag rida lilla Idefix, tror jag :D Just nu sitter jag hemma hos pappa :)

Ska kolla lite bloggar och Facebook samt ska fixa några inlägg här på bloggen ;)


Göteborg horse show

Hejhej, har nyss suttit och tittat på Göteborg horse shows egna hemsida. Har kollat på lite videor från GP-ponnyn.

Nej, nu ska jag ta och sitta och titta på Glee med mamma :) Så byebye!

Loggar in senare ikväll :D


Du är så fin♥

Stallet imorgon :D

Hejhej, ja imorgon blir det av att åka till Ekeby och förhoppningsvis rida Idefix, mammas häst :)

Nu ska jag ta och gå och handla pizza :D

Hörs senare :)


Nu

Hejhej, nu är jag äntligen hemma :) Teorin var inte så himla kul som jag trodde att den skulle va. Vi läste om språngkurvan vilket inte var så himla kul :/

Ska alldeles strax lägga mig för att jag orkade knappt upp imorse!

PS! Ska lägga mig nu, när detta publiceras :)



Är på väg

Just nu är jag nog på väg till stallet. Eftersom jag vill träffa Tindra så åker jag nog med Tess. Ses senare!

T I D S I N S T Ä L L T  I N L Ä G G !

Kanske bloggar när jag kommer hem från stallet :D




Runstenshoppet 2010 Fotograf:Jag Plats: Årsta runsten sportryttare :)

Hot or not


Bildkälla
Jag tycker att denna Kingsland mössa är hot. Den är snygg och säkert jätte skön och jätte varm. Därför blir det en Hot!

Diss


Diss
♦Jag dissar hästar som är för framtunga i handen. Dom är jobbiga och liksom tunga. Så därför blir det en diss från min sida :)

Vad tycker ni?

Skooooola

Hejhej, ska alldeles strax göra mig iordning för att gå till skolan. Efter skolan kommer jag nog att åka med Tess, om jag får såklart :D Vi ska ha teori i hoppgruppen om andridning coh någonting mer typ xD Ska bli ganska kul dock så hatar jag teorier. Men någon gång måste man ha det :/

Därför kanske det inte blir super uppdatering här på bloggen idag :(


God natt

God natt, ska lägga mig eftersom jag är riktigt trött nu :/ Kommer nog inte att uppdatera så mycket imorn :( Men ett inlägg iallafall :D

Så fin du är ♥

Do you wanna ride my horse?


Malin Brayard! En ganska bra video dock lite uttråkad efter ett tag.

Men annars riktigt bra :D

Hiss


Hiss
♦ Jag hissar Ryttarstugan. Det är en bra affär med ett stort sortiment. Alltifrån märkes saker till inte märkessaker :)
Verkar vara riktigt bra men dock så har jag inte någonting där ifrån vilket är lite synd då jag skulle kunna göra en
utvärdering om det.

Hejhej :D

Hejhej, inget stallet idag :/ Har blivit riktigt dålig på att åka ut till stallet nu på tiden. Måste börja rida igen och komma igång.

Idag var jag i skolan som vanligt. Det var inte så kul. Har precis ätit och fixat lite. Var också med några kompisar efter skolan.

Ska fixa lite, hörs senare :D


EM i dressyr 2011

Iår går EM av stapeln den 17 Augusti till den 21 Augusti :) Det håller på i Holland, Rotterdam.

Hoppas verkligen att någon av våra duktiga svenska dressyr ryttare kommer att vara med.
Som tillexempel Tinne, Louise Nathorst mm. Hoppas verkligen att någon från Sverige kommer med!

Kom igen nu Sverige!


Lite bilder









Lite bilder från Juldressyren på Silver. Då red jag LB:1 :D



Helene Emond

Helene Emond är nominerad till Årets Idrottsprofil.

Hon tog Junior SM-guld i somras i fälttävlan. Hon är nominerad till Årets idrottsprofil i Landskrona!
Hon är också en av dom som kommer att fåstipendium under Göteborgs horse show 2011.

Grattis säger jag bara och hoppas att det kommer att gå bra i fortsättningen för Helene! Hoppas att ni också hoppas det :D

Strömsholm och hästbloggare

Träffa Strömsholm på Göteborgs horse show den 24-27/2-2011. Samt kan du träffa stora hästbloggare som tillexempel Karin Warnmark & Rosanna Zimdahl mm. Dom kommer att ha en egen monter där man kan träffa dom stora hästbloggarna samt fråga om saker som rör hästvärlden. Sen kommer Karin Warnmark som äger bloggen http://warnmark.blogg.se ha super uppdatering under hela helgen för oss som inte kommer att kunna åka tid och uppleva hela föreställningen.

Där kommer även GP-ponnyn gå samt massa internationella tävlingar som internationell hoppning och Kür :)

Rosanna Zimdahls blogg http://hastdiggaren.blogg.se
Karin Warnmarks blogg http://warnmark.blogg.se



Världscupen

Ja, just nu ligger Malin Baryard på en 11 plats i Världscupen då hon kom trea i gårdagens Världscups hoppning som gick i Vigo då hela 17 ekipage gick till omhoppning vilket är riktigt många :)

Så nu hoppas vi att det går riktigt bra för Malin i Världscupen i fortsättningen! :D


Pontus Lidsell

Hejhej, ni vet väll att Pontus Lidsell har fått ett stipendium som kommer att tilldelas under Göteborg horse show!

Grattis!

Stipendiumet kommer han att få just för att han har varit en framgångsrik junior under det senaste året vilket är riktigt kul att just han kommer att få det :)

Så jag säger bara grattis Pontus :D


Johanna frågar

Ja, jag undrar!

Hur mycket tid lägger ni ner på hästar?
Har ni egna hästar?
Hur högt har ni tävlat i hoppning och dressyr?
Vad tycker ni om min blogg?

Tacksam för svar! Bara för att jag ska kunna göra en bättre blogg!

Baccaral :)

Hejhej, idag var vi och tävlade mot Huvudsta ridskola. Det var jätte kul :D Jag fick rida ;) Den som jag red heter Baccaral. Han var en D-ponny. Han var så himla fin. Asså gud vilken ponny! Men han var riktigt stark i vänster sidan i galoppen.

Pogrammet gick riktigt bra asså! Inridningen gick han super, samt volterna. Som sagt hela travpogrammet gick super duper bra. Men sen kom vi till det svåra, galoppen. Första galoppen gick bra, men andra galoppen fick jag ett avbrott samt att han var över tygeln men annars bra. Slutet gick också riktigt bra!

Är så nöjd över ritten :D

Vet ni vad, jag fick Silver medaljen! :D Är verkligen super nöjd!

Dom som red var Cajsa-Lisa, Marie, Felinda och jag. Jag och Cajsa-Lisa red D-ponnyer och Marie och Felinda red C-ponnyer :) Det gick verkligen super för alla men sorligt nog så förlorade vi med 23 poäng :(

Jaja, huvudsaken var att det är kul!


Jag och Bandit, klubbhoppning 2010 ♥

Är nu på väg...

Just nu sitter jag nog i bilen på väg till Huvudsta. Hoppas att man får rida. Sen när jag kommer hem så blir det mer inlägg :)
Ska bara ta det lungt och titta på Ponnyakuten när jag kommer hem och såklart så ska ni få veta hur det gick mot Huvudsta. Hörs senare när jag kommer hem :)

Bye!

PS! Detta är ett tidsinsällt inlägg :)


Jag och Piazza på Tungelsta RK år 2010. Foto: Marie Krüger :) (Det var Ponnycupen, jag var reserv för ingen kunde rida B-ponny i Blåkullas lag då)

God morgon

Nu sitter jag här och ska snart slänga i mig lite frukost och göra mig iordning och sen blir det av till Huvudsta :)
Hoppas verkligen att man får rida men självklart så vill vi ju vinna eftersom vi har förlorat varenda match som vi har haft... :/

Jaja, men idag ska vi ta dom! Vi ska vinna!

Hörs senare när jag kommer hem!

Bye!


Nobile9 Foto: Emilie Karlman :)

Nästa inköp(hästvärlden)


Bildkälla
En Wellington classic ridhjälm. Den kostar 2899 kr i vanliga fall, men just nu 2450 kr på rea hos Ryttarstugan.
Riktigt snygg och passar både i hoppningen och dressyren :)


Bildkälla
Samt en Kingsland Georgiana tröja. Den kostar 559 kr hos Ryttarstugan :)
En riktigt snygg tävlingströja att ha i hoppningen samt kunna ha i vanliga fall :D


Bildkälla
Sen ett Dyon träns WC i svart. Finns hos Ryttarstugan. Riktigt snyggt då jag kan ha det till Idefix(mammas häst) som hoppträns :) Det kostar 1195 kr hos Ryttarstugan.

Sen vill jag också köpa/få ett par lackade allround ridstövlar :)

Detta är bara vad jag vill ha. Inget som jag måste ha men jag vill gärna ha detta. Alla bilder kommer från Ryttarstugan.

Vill också ha en system kamera.
Nu ska jag stänga av datorn ha det skönt :)

Bye!

Huvudsta imorn

Hejhej, imorn är det Ponnycupen. Det är borta mot Huvudsta :D Ska bli riktigt kul att se deras ponnyer och förhoppningsvis få rida någon av dom :) Ska kolla lite på deras hemsida, vilka ponnyer dom har och lite så. Har också putsat mina ridstövlar. Så nu är dom blanka! Ska kolla på pogrammet en gång till så att man är riktigt säker samt kolla på tidigare protokoll från ponnycupen.

Ska kolla lite på tv innan jag lägger mig också :)


Jag och Bandit klubbhoppning 2010 ♥

Fredagens ridning

Ja, jag åkte med Therese. Hon skulle ha Aqua. En B-ponny på 7 år tror jag :) Dom skulle ha markarbete. Det gick nog riktigt bra eftersom jag inte såg så himla mycket. Aja, jag stog iallafall uppskriven på Dionne. Jag blev såklart jätte glad! :D Sen så skulle någon i gruppen innan rida Dionne och hon får typ bara gå en lektion per dag tror jag. Hon stog liksom inte äns uppskriven på Dionne liksom. Jaja, eftersom hon gick så gick jag till ridhuset. Jag frågade vem jag skulle ha eftersom att Dionne gick lektionen innan och hon sa att hon inte visste vem hon skulle ha. Då sa jag att jag kunde ta Dillon eftersom han ändå hade gått lektionen innan så jag blev riktigt glad eftersom jag aldrig har ridit honom.

Det gick riktigt bra. Vi hade markarbete. Han var verkligen super duper fin. Han var jätte sammarbets villig :D
Är verkligen riktigt nöjd med ridpasset :)


Foto:Emilie Karlman :)

Nuså

Hejhej, nu har vi fixat en ny dator :D Så nu blir det riktigt mycket bloggande både idag och imorn och hela veckan, alltså så länge som det går :) Tänkte skriva i nästa inlägg om ridningen igår.

Ska fixa lite saker och så. Så vi hörs senare :D

Bye!


Sötnos ♥

Ridning

Idag är det ridning :D Vi har markarbete så det kommer nog att bli ganska kul! :) Jag vill ha antingen Dillon eller Dionne :D


Klubbhoppning 2010 ♥ Ett minne för livet ♥

Ridläger 2011

Ja, nu är det bestämt. Jag och Therese kommer att åka på ridläger hos Helena Lunbäcks mamma och pappa i Norrköping :D Ska bli riktigt kul :) Vi kommer att få rida Dressyr, hoppning och fälttävlan :) Ska verkligen bli riktigt kul asså ;) Jaja strunt i det nu!


Pay and jump, 2010 ♥

Det kommer inte

Det kommer inte att bli någon direkt super uppdatering här på bloggen i helgen. För våran data är sorgligt nog paj! Jaja, får väll fixa lite tidsinställda inlägg till er då. Samt kanske någon gästbloggare :D Nu ska jag fixa lite och så :)


Älskling ♥ Saknar dig pojken ♥

Emilie Karlman

Hejsan! Emilie här. :) Johanna bad mig gästblogga.
Jag lärde känna Johanna genom Blåkulla. :) Vi blev kompisar och vi har varit det ganska länge nu. Jag brukar vara i stallet 3-4 dagar i veckan. När jag är där, så spenderar jag min tid antingen med vännerna, eller med min sköthäst Dillon. :) Han betyder verkligen allt för mig och jag klarar mig inte utan honom. Första tävlingen med honom, var faktiskt en dressyrtävling. :) Vi kom sist av alla, för jag red fel och då dras det ju av på poängen (a) Ehe.. ^^' Men jag var nöjd iallafall. Jag tänkte bjuda på lite bilder, så ni kan njuta av dom istället för att sitta och läsa min tråkiga gästbloggning (y)






Det var lite bilder på mig och Dillon :)


Dagens blogg

Dagens blogg är http://johannagrant.shapemeup.se/ Hon skriver om sin ponny Chaboukie och hennes låneponny My lady "Mika". Med Chaboukie har hon tävlat LA hoppning :)

En läs värd blogg :D


Tävling!


Länk till inlägget:http://carlssonpataket.blogg.se/2011/january/bloggtavling.html#comment
Länk till Cheval ridsport:http://cheval.shop.textalk.se/sv/?affiliate=2844 


Är hemma nu

Hejhej, nu är jag hemma från skolan :D Vet inte vad jag ska göra senare. Bara ta det lungt tror jag :) Ska också fixa en sak på bloggen.

Om ni vill skicka in något förslag eller något så mejla då till [email protected]

Dagen

Dagen har varit bra. Jag har inte gjort något vidare speciellt :) Just nu håller jag på och fixar en sak i photoscape :D

Ska nu hålla på lite på facebook och sen blir det sängen :)

God natt

PS. Jag att det inte har varit någon direkt bra uppdatering här på bloggen :(
Det blir bättre imorn :D


Dagens blogg

Dagens blogg är http://lifeabouthorses.blogg.se Hon skriver om sin sköthäst Conquest som står på Blåkulla gård.

Dock tycker jag att hon ska uppdatera mer :D En läs värd blogg :D

 


Hot or not: Ridgrenar


Jag tycker att dressyr är ganska roligt :) Så det får bli Medium +


Jag tycker att hoppning är riktigt kul! Men inte så kul så att det blir hot utan det blir Medium +++

Nu vill jag veta vad ni tycker om hoppning och dressyr?

Schh

Ska alldeles strax ta och sova eftersom det är skola imorn :( Buhu!

Som ni kanske ser så har jag gjort en ny header samt en till Emilie :D
Kanske ska vara med Tess imorn också. Kan inte bestämma mig eftersom jag är ganska trött idag så jag vet inte :P

Vad tycker ni om den nya headern? Snygg eller ful? :D

Ps. Glöm inte frågestunden :D Alla som frågar en fråga får en länkning ;)


Tess

Nu ska jag göra mig iordning eftersom jag ska vara med Tess idag :D Vet inte vad vi ska göra :)

Det verkar som att ni vill ha ett video inlägg om stallet där mamma står med Idefix. Jag kommer att fixa det i helgen samt fota hagarna och det.

Vill ni att jag ska ha en tävling? Isånafall vad? :)


Fritz och Curt. Fotograf: Emilie Karlman ;)


Dagens blogg


Dagens blogg är http://pontuslidsell.blogg.se/ Han skriver om sin häst Champion som han tävlar upp till Nationell 130 :) Han är född 93.

En läs värd blogg :D

Hot or Not: Veredus Guarnieri ridstövlar


Bildkälla
Jag tycker att dom är ganska snygga. Dom verkar vara ganska bra eftersom man kan ställa in
dom efter benen :) Dock tykcer jag att dom inte är värda priset, 6195 kr hos Ryttarstugan.

Så dom får Medium :)

Vad tycker ni?


Vill ni att?

Har två frågor till er!

* Vill ni att jag börjar vlogga?(Video blogga) Typ visa stallet, följa med litemoch se hur det är att vara i stallet med mig?
* Kan också visa er mina priser mm.

Kommentara vad ni tycker. Ni får gärna komma med egna ideer :D Bloggen blir bara roligare ju mer ni ger tips ;)

Om ni inte vill skriva i en kommentar så kan ni kontakta mig på [email protected] :D Jag gör även headers :) Dock inte gratis.


Runstenshoppet. Fotograf: Jag Plats: Årsta runsten sportryttare :D

Idag- Vet inte

Hejhej, eller rättare sagt godmorgon :) Ska ringa Tess och fråga om hon vill göra något. Jag vill åka till Lyckås eftersom jag har ett presentkort där med lite pengar på :D

Mamma åker och rider typ nu. Jag ville följa med men eftersom hon skulle rida på morgonen och jag är hos pappa så ja. Jag ville bara fota mamma och Idefix eftersom hon skulle rida på kandaret :D

Jag tänkte börja fota mer saker som hästar och sånt :) Jag har några ideer :D

Så håll utkik! Glöm inte frågestunden :D



Idefix, han är så fin! Han är ändå 22 år gammal men går Svår klass rörelser på lektion :D

John Whitaker tävling :)



Jag är med och tävlar om ett John Whitaker schabrak i valfri färg hos http://johannagrant.shapemeup.se/2011/01/27/bloggtavling/ :D Var med du också :)

Glöm inte

Hejhej, ni får inte glömma frågestunden :)

Klicka här för att komma direkt till frågestunden :)



Det får bli en bild på mamma och Idefix Msv tävling på Tungelsta RK ♥

Video- Trixa

Tänkte bjuda på en video på mig och Trixa från klubbdressyren 2010, LB:0 vi vann ♥

Musik




Hot or Not: Olika


Jag tycker att allt det här, på bilden är Hot! Riktigt bra :D

1. Kingsland strumpor: Utvärdering: Riktigt sköna och snygga. Hot!

2. Hovkrats: Utvärdering: Bra, jag vet inte så mycket eftersom jag inte direkt andvänt den :) Annars Medium!

3. Silikon snoddar: Utvärdering: Riktigt super bra. Går aldrig sönder! Hot! :D

Det här är vad jag tycker, vad tycker ni? :D

Dagens blogg


Dagens blogg är http://blackijacki.blogg.se Hon äger sin ponny Black jack. Han är en C-ponny :) Hon skriver bra inlägg och så :D En läs värd blogg ;)

Godmorgon

Hejhej, har precis vaknat. Ska alldeles strax äta frukost. Vet faktiskt inte vad jag ska göra idag.

Ska nog bara vara hemma och ta det lungt :)

Hörs senare :D


Runstenshoppet 2010. Fotograf: Jag Plats: Årsta runsten sportryttare :)

Hiss


Hiss
♦ Jag hissar mina Kingsland strumpor! Otroligt sköna, mysiga och varma. Riktigt snygga! Verkligen värda sitt pris. Dom kostade 179 kr på Lyckås Ridsport :)
Dom rekomenderas :D

Frågestund- Fråga satsande ryttaren vad som helst


Jag och Donatello

Hejhej, här en video från när jag tävlar i Norrköping på en ponny som heter Donatello. För på "min" ridskola och Skogslotten i Norrköping har en cup mot varandra och det här är när jag tävlar på deras ponny, Donatello. Han är en B-ponny :)


Musik





Dressyrpass

Hejhej, idag red jag Dionne :) Blev jätte glad :D Det gick riktigt bra. Vi fick rida självständigt en stund på slutet. Då, då kom det! Hon höjde ryggen och gick i riktig form! Hon var så himla fin. Älskar den där ponnyn! Vi gjorde mycket lösgörande arbetande :D

Är grymt nöjd över dagens ridning :)


Jag och Lollo på klubbhoppning 2010 ♥

Let´s Dance Helena

För er som följer Let´s dance så är ju självklart elitryttaren Helena Lundbäck med.

Hon är i nuläget fortfarande kvar. Dock så har hennes partner Jonathan råkat ut för en bilolycka. Så förra veckan
fick Tobias rycka in i sista minuten. Men det gick riktigt bra för Helena och Tobias. Nu hoppas vi bara att Jonathan är tillbaka igen :)

Hjälp till att heja fram våran Helena Lundbäck! Kom igen!

Ridningen igår

Hejhej, igår red jag Donken. Det gick bra! Han var mjuk och så, så det gick väll bra :) Ska snart börja packa eftersom jag ska till pappa idag :D Så då blir det att rida och senare hem till pappa :)

Jag hoppas att jag får Dillon, Dionne, Frank, Fritz eller Nobile9. Vissa av dom har jag ridit och vissa inte :) Vill helst rida Dillon eller Fritz eller Frank. För dom har jag nästan aldrig ridit :( Men man vet ju inte ;)

Neej, nu ska jag packa. Bloggar mer när jag kommer hem, i promise ;)




Dagens blogg

Dagens blogg är http://gotlandsryttaren.blogg.se En riktigt bra blogg men jag tycker att hon borde uppdatera lite mer. Annars är den riktigt fin och bra. Jag har läst hennes blogg ungefär ett halv år och den blir bara bättre och bättre :)


Skolan

Ska dra till skolan snart. Tänkte bara säga att jag lever och att jag kommer att blogga innan jag åker och rider idag. Idag är det äntligen Fredag! Nu ska jag platta håret och fixa mig.

Bye

 


Hot or Not: Gold medal

Vad tycker ni om Gold Medal märket?


Bildkälla
Jag tycker att det är Hot! Riktigt snyggt, snygga färger, inte så mycket "överdrivet" direkt :)

Vad tycker ni?




Dagens blogg


Dagens blogg är http://ponnyryttaren.webblogg.se Hon har en ponny som heter Merlot samt rider hon och tävlar en stor häst och en ponny. Stor hästen heter Zetra och ponnyn heter Lord dino. Riktigt bra blogg, dock tycker jag att hon ska uppdatera lite oftare samt lägga in mer bilder och sånt :)

En läs värd blogg :D

Ska rida

Hejhej, ska åka och rida om en stund. Ska rida Donk :) Ska ta det lite lungt :) Så kommer det kommer att komma lite tidsinställda inlägg ikväll eftersom jag nog inte kommer att logga in mer ikväll. Men kanske :)



Dagens blogg

Dagens blogg är http://eventing.blogg.se En riktigt bra blogg. Hon tävlar med sin 7 åriga häst hopping/fälttävlan.

Hon har som mål att kunna rida SM/EM i fälttävlan. Gillar hennes blogg riktigt mycket :)

En blogg värd att läsa ;)


Gårdagens hoppgrupp

Hejhej, igår åkte jag med Therese till stallet vilket innebör att jag inte hinner blogga så mycket på vissa Tisdagar. Men det gick bra.

Vi övade på relaterade avstånd samt räkna ut hur många galoppsteg det var från ett hinder till ett annat hinder.
Det gick bra. Sen så satte vi ihop alla hinder till en bana. Ett räcke på ena långsidan sen en snabb sväng mot en oxer som stog på diagonalen sem skulle vi hoppa ett räcke sen 18 meter fram till en kombination på två räcken med två galoppsteg för mig dock gick hon lite i under tempo därför kom vi lite fel in och då blev det fel men vi klarade det iallafall. Så jag är riktigt nöjd med gårdagens hoppning.


Hinner inte!

Hejhej, åkte med Tess idag till stallet så jag hann inte blogga :( Men hinner tyvärr inte nu heller, sorry! Skriver imorn för jag ska sova nu för jag är verkligen jätte trött.

Kan säga att det gick riktigt bra ;)


RSS 2.0