En fråga...

Vad tycker ni om hästar?

Svar

Emilie :) om Ridsport på tv
Vem har fotat den bilden? (:

Svar: Louise PJ :)

Nyårsafton idag!

Eftersom det är Nyårasafton idag tänkte jag att jag skulle lägga ut en lite bildbomb :D            

Klickbara bilder


Ridsport på tv!

Nu är det ridsport på tv. På svt24 är det hoppning.


Titta vad vi kan hoppa :D


Tävlingsresultat!

Hon kändes ganska pigg på framridningen. Gjorde inte så mycket. Sen på banan kändes det också ganska bra. Hon sprang inte iväg efter galoppen, vi har gjort framsteg. Jag känner henne mycket bättre nu än för tre månader sedan :D Jag kom typ näst sist men är nöjd ändå.


Vi klarar allt!

Tidsinställt inlägg :D

Just nu är jag nog i stallet. Jag startar 15.28! :D Bloggar mer sedan!

Det kommer!

Det kommer att bli tidsinställda inlägg här på bloggen medans jag är borta.

 

Denna damen ska jag rida idag! Klickbar bild! :D


Idag..

Godmorgon idag blir det av till stallet vi ett. Eftersom det är samling då. Jag startar nog långt bak eftersom jag rider LB:1. Inte för att jag kan pogrammet jätte mycket, menmen.

                       

Klickbara bilder


Helena Lundbäck i Let´s Dance 2011

Äntligen någon från ridsporten som är med i Let´s Dance. Helena är med i Let´s Dance 2011!

Hoppas det går bra! Om det ska gå bra för henne måste vi rösta på just Helena Lundbäck!


Bandit

Bandit är inhyrd Fjording från Gotland. Han är en C-ponny. Han är snäll, gosig, allt! Är KM mästare i dressyr på honom 2010 för lektionsponny. Han är världens bästa fjording. Ganska pigg, men inte stark och inte dum, absolut inte dum


Jag och Bandit klubbhoppning :D

Min ridhistoria

Det började med att jag fick rida på en liten shettis(bara satt på den) när jag var 6 månader. När jag var tre typ började jag rida mer på den ponnyn(kommer inte ihåg namnet). Sen var den så gammal så att den gick bort. Sen red jag mer stora hästar som stog i vårat stall. Sen att övergå till en liten shettis var ganska ovanligt. Den lilla shettisen var så himla busig. Jag blev sen förstor för den och då började det. Jag började på ridskola blev medryttare på en stor häst som jag red hela veckan lång nästan. Jag red honom ända fram till September då han avlivades. Vi hade startat klubbdressyrer, KM och lekt. Vi hade gjort frihetsdressyr, tipspromenad till häst, hoppat, galopperat på travbanan, träna dressyr, vi gjorde verkligen allt tsm!
Jag ska...

göra detta:

♦Plugga LB:1 tills imorn

♦Kolla på olika utrustningssidor som tex. Lyckås ridsport

♦Läsa ur mina hästböcker

♦Plocka fram saker till imorgon

♦Blogga

För er som inte vet så ska jag tävla imorn på Silver Dream LB:1


Nu har John Whitakers...

vinterridbyxorna kommit in i affärerna. Jag såg det på Facebook. 


Silver Dream

Silver Dream är ett sto, D-ponny som står på Blåkulla gård. Henne rider jag och satsar gaska mycket på då jag är förstor för B-ponny. Silver, som hon kallas är en ganska lurig lite ponny då hon i hoppningen kan stanna. I dressyren är hon ganska svår att få att jobba då hon inte orkar med så mycket därav åldern. I spiltan är hon mysig men gillar inte att bli borstad med en hård borste på benen. Hon älskar att kela och mycket godis.

Så här skulle jag beskriva Silver med ett ord:Snäll!


Imorrn...

Hej, imorgon ska jag tävla LB:1 på Silver Dream som står på Blåkulla Gård. Jag hoppade henne förra Torsdagen på 70cm. Men det är ju skillnad på att hoppa och rida dressyr.

En bild från förra Torsdagen

En bild från en Pay and Jump


Tack för Kommentaren

Emilie om Presentation av mig

Svar Louise PJ har gjort den :)

Hello, everybody!

Emilie som sitter bakom skärmen. Jag är en av Johannas närmaste ridkompisar. :) Jag rider på Blåkulla, precis som Johanna. Favoritponnyn där är Dillon, världens finaste ♥ Jag vet inte hur länge jag har känt Johanna, kommer inte ihåg.. xD Men vi har varit vänner i snart ett år nu, tror jag. Vi träffades ju såklart genom stallet & allt. Sen så har jag fotat henne en massa också, när hon har ridit samt tävlat. Jag satsar som sagt på dressyr & NH inom ridningen. Jag älskar dessutom att fotografera. Jag har en egen systemkamera, en Nikon D60. Den är riktigt bra, om man har lärt sig att fota med den, som jag har gjort. Många tycker att jag är grymt duktig på att fota med min kamera & det är jag stolt över. Jag brukar även fota med min kompis, Louise PJs, kamera. Det är en Canon EOS 1000D. Johanna känner också Louise, dom gick ju i samma hoppgrupp förut. Men Johanna har bytt hoppgrupp nu, för hon rider i en annan hoppgrupp där hon har Silver. :) Johanna passar asbra på Silver, ni borde se dom någon gång, vetja. Haha, kanske kan ta med kameran & fota dom någon gång i hoppgruppen, sen lägger jag upp dom på min blogg, eller helt enkelt skickar dom till Johanna. Hihi. ^^ Men nu har jag gästbloggat nog här.

Jag tänkte bjuda på lite bilder, som jag har fotat med D60:n. ;)
Fritz & Charming Curt.


Nobile.


Dillon & jag.

FET LÄNK TILL MIN BLOGG :'D *Klicka*


Inköp

Hej, idag åkte jag och mamma och köpte lite saker(inom hästvärlden). Eftersom jag har fått presentkort på Lyckås Ridsport så handlade jag lite.

♦Två par Kingslandstrumpor

♦Silikon gummisnoddar

♦En Blå hovkrats
Presentation av mig

Hej, jag heter Johanna. Det är jag som kommer att blogga här. Jag är 99:a. Jag älskar hästar mer än någonting annat. Jag rider på en ridskola som heter Blåkulla ridskola samt har min mamma egen häst. Så jag rider mycket. Jag rider just nu en häst vid namn Celine som jag har tävlat pay and jumper med även KM i dressyr där vi vann :)

Jag önskar mig allra helst en egen häst, ingen ponny utan en stor häst att hoppa 140 ungefär med samt kvala till EM kanske.

Följ gärna bloggen!

/ Johanna

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0