<3

Mitt bästa hästminne var dåligt men ändå inte. Min medryttarhäst, Mirage. Jag fick reda på att ägaren vill inte ha kvar honom då han knappt kunde resa sig upp, överhuvudtaget. Han skulle somna in...
Därav mitt bästa hästminne var sen sommaren 2010. Jag red ner till slingan, första delen. Alla dom bilder som togs just den stunden, betyder mer än mat för mig. Jag och min älskling, vackra bilder. Jag gråter när jag skriver detta, det tar emot. Det var verkligen det bästa som fanns, att få spendera han sista 1,5 vecka tillsammans med honom. Ett minne för livet, hela 1,5 veckan var bäst. Även om jag visste att han snart skulle resa vidare, utan mig. Det var en mardröm som vart sann, jag ville inte tro den. Men så var det. Men detta var verkligen MITT bästa hästminne, även om det verkar konstigt. Men jag valde just detta då det har satt tryck i mitt hjärta, hela han <3 Alla fina bilder, betyder mest. För alltid!


Kommentarer
Postat av: johanna

sv: men jag har ju inte sagt att jag säger det heller? de är ju bara fördomar om du vet vad de är, och dom kommer inte från mig. vissa kanske men inte alla som jag håller med om.

2012-01-25 @ 20:27:36
URL: http://stallkompisaar.blogg.se/
Postat av: johanna sällström

SV: tack så mycket va glad jag blir:)

2012-01-25 @ 20:45:44
URL: http://jsjumping.blogg.se/
Postat av: Mizel Eriksson

Va gärna med i min dagens blogg tävling :D

http://vibymizel.blogg.se/2012/january/dagens-blogg-3.html#comment

2012-01-25 @ 21:08:45
URL: http://vibymizel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0