Im fighting for you <3


Ge mig hästen!

Jag tycker att ALLA ska gå in och kolla på denna underbara hingsten som Mattias Jansson rider. Grymt fin verkligen!
http://dalwhinnie1180.se/

Wops...

Har kollat runt på ett stall med riktigt fina dressyrhästar. Kommer några urval här: (alla kommer från www.Hasse-Hoffmann.dk)


Fina Lorden

Red fram lite först i alla gångarter. Började sedan jobba honom i alla gångarter. Fortsatte på det vi gjorde i måndags(ryggning, förvänd, ökningar) Ökningarna satt bättre denna gång då han höll formen bättre idag. Traven var även den väldigt bra efter ett tag. Jobbade honom inte så länge då han var lite trött och seg. Gick istället ut på travbanan och galopperade och travade lite där det var bar mark. Funkade riktigt bra, han längde på steget när jag bad om det. Han kunde inte trava lungt då han var så taggad. Travade sedan av på långa tyglar i lite snabb trav.

Nyss

Kom precis ur duschen. Ska alldeles fixa mig lite snabbt och sedan dra hem till pappa en stund. Sedan blir det en hemma kväll :) Hur nice? Måste få tag på Louise också, åh.

Du går inte att beskriva med ord<3


Loona


Bloggen är tom idag

Hinner inte fixa en massa inlägg idag som ploppar upp under dagens gång då det är liiiite bråttom nu. Så därför kommer den att vara lite tom tills jag kommer hem!

Godmorgon!

Ska alldeles strax göra mig iordning för att ta bussen ut till stallet med Louise. Ska rida Lorden i ridhuset och Wilma ska promeneras och båda ska fotas :) Bilder kommer!

Fina Lorden och hans matte i söndags :)

Ingen ström

Seriöst, vi har ström i HALVA stallet. Därför ingen borstning, men promenad. Men dom jobbar iallafall pä det.


Snart

Ska snart åka hem och sedan till stallet direkt typ. Wilma ska iallafall promeneras och pussas på. Borsta också såklart :) Ska sedan kolla på hoppträningen.

Tusen tack!

Tack för stödet från er om åsiktsinlägget! Det betyder. Förresten så har jag köpt två skal(såklart hästar! ;) ) Eller rättare sagt fått. Åker inte till pappa utan åker till stallet istället.


Pogramridningen del 3


Wilma


You light my world like nobody else<3


That feeling<3


Vänner

Vänner hit och vänner dit, vem kan man lita på till 100%?

Det finns så himla många vänner som säger att man är bästa kompisar fast det inte alls är sant. Dom tidigare åren har jag varit med vänner ibland, ibland utanför ridningen. Men när jag började i 6:an så försvann det. Dels för att ridningen stack iväg och jag hann/hinner ALDRIG med det. Jag orkar inte höra av massa att den är så och så. Jag lever för att vara mig själv och inte snacka skit om andra.

Jag går min egna väg. Jag är kanske inte den som får alla vänner eller har bäst klädsmak men jag är mig själv. Alla kan säga vad dom tycker rakt i ansiktet på mig, jag skiter i det. Det är inte mitt problem att jag inte är perfekt för den personen men jag själv är åtminstonde nöjd med hur jag är och hur jag klär mig. Men det är riktigt riktigt lågt att säga saker bakom ryggen på folk. Hellre rakt i ansiktet.


Visst jag går runt i mjukisar i skolan, so whatever. Ingen annan bestämmer vad jag ska ha på mig, jag skulle ALDRIG fråga någon om vad jag skulle ha på mig. My life, my rules. Jag känner mig trygg i det jag har på mig, mina vänner ska inte påverkas av vad jag klär mig i.

Vänner som går bakom ryggen på en går fet bort. Never speak again! Vänner som utnyttjar till varje pris, same here.

Jag är aldrig med vänner längre då jag har mina vänner i stallet. Utanför stallet är det bara "skolvänner" och jag trivs med det.

Bio idag

Godmorgon! Står och väntar på bussen nu eftersom mamma gav mig fel tid. Men iallafall, bio med kusinerna och mormor och morfar. Sedan hem till pappa och sen till stallet ikväll för att kolla på hoppningen och promenera Wilma. Men bloggen kommer inte att stå tom, lovar!


Duktig!

Loona var duktig. Vi red volter, stora och små. Funkade super, trav ökningarna gick som en klocka! Men jag måste jobba mer med att få med yttersidan. Formen var riktigt bra på framridningen men sedan sprack den lite. Men hon var såååå himla pigg och taktade så fort jag tog lite i tygeln, haha!

Saknar Wilma♥

Tävling


www.chevalridsport.se & http://johannagrant.se/2012/02/27/bloggtavling-5/#comments

Fritz


Tips på blogg

http://www.hippson.se/prylbloggen/
 
En riktigt bra blogg som uppdaterar om prylar inom ridningen(kolla namnet!). Jag har inte läst den så länge men den verkar riktigt bra :) Börja läs!

Fotomodeller?


Finis <3


Ageless(Lorden)

Började med att skritta fram lite innan jag tog tyglarna och började jobba lösgörande. Red lite skänkelvikningar i skritt för att få honom att lyssna på sidförande skänkel. Började sedan trava och gjorde ungefär samma sak där. Galopperade sedan under lätt sits för att han skulle få galoppera igång innan jag satte mig ner och jobbade honom. Galoppen gick riktigt bra, fick en bra rundhet i formen med lagom med framåtbjudning. Gjorde lite förvänd galopp, galopp ökningar och lite LA rörelser som ryggning och förvänd galopp. Han lyssnade riktigt bra.

Idde in action


Pogramridningen del 2


Lite nytt

Kände för en ny, stilren header. Så jag fixade det lite, blev riktigt nöjd med den! Har även ändrat alla bilder i menyn, så nu är det nya snygga bilder där! Om det inte syns tryck F5.

< 3


Baby you light my world like nobody else♥

Pogramridningen idag


ForeverI will NEVER let you go. I love you In to the end, forever <3

Jag älskar dig <3


I stallet

Har fotat en massa idag. Har promenerat med Wilma, lyckot! Ska rida Lorden imorgon och fotas med båda av bästa Emilie :) Sedan hoppträning på kvällen på Loona. Mamma kommer snart så ska fota henne också.


Marie och Mistel


Lamicell

Schabrak - Allround - Allroundschabrak Promise - LamicellAllroundschabrak Promise - Lamicell
-Bildkälla
Jag tycker om dessa snygga schabrak så länge vi inte pratat om kanterna. Det gjorde allt liksom lite konstigt. Men annars så grymt snygga men kanterna förstörde allt lite.

Vad tycker ni?

Dagen i stallet

Åker dit vid elva och kommer hem på kvällen. Wilma ska promeneras och pysslas om. Funderar sedan på att fota pogramridningen som jag inte kunde vara med på eftersom Wilma är sprutad. Men Therese ska vara med på Izor så :) Men ska ängna så mycket tid som möjligt med Wilma imorgon, berätta att hon är bäst♥ Sedan ska mamma rida lektion på Idde, sedan hem efter en hel dag i stallet!

<3


<3


Toy Story

Patrik Kittel och Toy Story vann Küren i Göteborg horse show på hela 78,525.

Fotografering

På måndag och onsdag blir det fotografering med Wilma! Måndag följer Emilie med och Onsdag följer Louise med. En massa porträtt bilder blir det, lovar. Så vänta er bilder!

Ridsport på tv

Sitter och kollar på tävlingarna från Göteborg på Svt24. Håller på till 22.45 :)

T.E A.M.O <.3


I love you, beautiful <3


Idde 25/02-2012

Red fram i alla gångarter. Han kändes seg för att vara Idde men han tände till i galoppen. Gjorde galoppökningar med jämna mellanrum. Travade sedan över bommar några gånger och han stack inte förrän efter några gånger. Hoppade sedan ett litet kryss på typ 30 cm haha. Kom först i trav vilket gick riktigt bra, gjorde några gånger. Kom sedan i galopp en gång vilket gick riktigt fort. Haha men det gick riktigt bra! Gjorde sedan galoppombyten vilket även det gick riktigt bra!

Wilma

Kom till stallet vid tio. Fikade lite innan jag gick ut i hagen och hälsade på Wilma. Hämtade in henne och satte på tränset. Gick sedan till allen fram och tillbaka, tar väll ungefär 20 minuter. Ställde henne i gången och borstade henne. Borstade svansen och manen och bara gosade med henne. Hon njöt verkligen, hon lade sin mule på min axel sötnöt♥ Ställde sedan in henne i boxen och gav henne lunch. Mockade medans hon åt upp sin lunch innan jag släppte ut henne i hagen. Hämtade sakerna i bilen och sedan gick jag upp till ridhuset. Hoppade upp och red(hoppade) Idde.(Inlägg om ridpasset kommer senare!) Fotade sedan Wilma lite innan vi åkte hem :)

I fight or you, beautiful♥


Promenad

Ska ta med Wilma på en promenad i allen idag. Där det INTE är halt. Eller så blir det slingan vi får se helt enkelt. Men jag ska iallafall rida Idde. Om det är bokat så blir det dressyr annars markarbete/hoppning. Riktigt kul! Hoppas på att få hoppa ett litet skutt.

Teorin

Vi hade sits träning i ridhuset. Alltså red vi. Vi skulle ha haft Goliat och Nina men då vi bara var 3 som red(1 som kollade på) så tog vi bara Goliat. Fanny började och sedan red jag. Vi jobbade på den lodräta sitsen och att man INTE ska hålla balansen i tyglarna. Gick riktigt bra faktiskt. Måste jobba på att jag inte viker mina handleder och att min ytter armbåge inte försvinner utåt.

Princess <3


You take me to another world, i love u<3

Jag.älskar.dig.<3


På väg hem

Är på väg till bussen nu. Damen ska promeneras i 14 dagar. Det säger allt. Men vi hörs när jag är hemma!


<3


Första lovdagen

Gå upp klockan 7 första dagen på lovet är ingen höjdare direkt. Men så blev det iallafall :) Vaknade för 20 minuter sedan och ska alldeles strax göra frukost att ta med till stallet. Senare ikväll blir det teori på Blåkulla. Jag frågade om vi kunde ha sits träning, men vi får se vad det blir!

Sängen

Kom hem från skolan runt halv 9. Riktigt roligt då nästan alla var i aulan på slutet och kollade på. Vissa som jag kände, nej usch. Vi lade till lite mer på Fame och så. Dansade också dansa kuduro haha. Hade sedan musik, inget vidare roligt. Gick sedan hem med Mathilda och Ella :D Imorgon är jag ledig men ingen sovmorgon här inte. Ska gå upp 06.30 för att ta bussen ut vid 8 till stallet. Funderar på att äta frukost i stallet :)

Sportlov♥

Tagga

Taggar till sportlov som börjar ikväll klockan 20.00. Men först öppet hus och dans! Har dans första timmen och sedan musik andra timmen.

Med denna underbara låt på taggar jag nu mot skolan och sportlov!

Godmorgon

Skola idag då. Börjar halv tio som vanligt på Torsdagar och slutar 2. Sedan hem, blogga och äta och sedan ska jag tillbaka till skolan på Öppet hus. Om man är med på den så får man Sportlov imorgon, hur nice?! Men ingen sovmorgon imorgon, ska vara i stallet kl 9. Vilket betyder att jag måste ta en buss runt 8 :( Har tränat lite nu på morgonen och sedan duschat. Riktigt skönt, för en gångs skull så är jag taggad på att gå till skolan :D

You don't now you are beautiful.

<3


Kvällen

Ingen ridning idag, orkade inte åka ut. Catarina tog ju även och tömkörde henne. Det gick tydligen glad och hon var hyper glad när hon fick gå ut på volten ;)

It´s gotta be you


Dagens gång

Skolan var helt okej, haha den brukar ju inte vara så mycket mer. Kom hem för 1 timme sedan typ, satte mig här och lyssnade på 1D(som jag även gör nu!). Funderar på att skaffa en novell blogg(dock inte om 1D).

Får se, men isånafall så kommer den handla om 1D och hästar-såklart!

O N E D I R E C T I O N

Jag fattar inte hur dom kan leverera så himla mycket, finns inget att klaga på. V Ä R L D E N S  B Ä S T A < 3


Göteborg horse show 2012-sändningstider

Lördag 25 februari
17:00-19:10 SVT Play/Mobil: Göteborg Trophy LIVE
Internationell hoppning 1,55 m. En traditionell storklass på Göteborg Horse Show.

21:00-21:45 SVT24: Göteborg Trophy, sammandrag

21:45-22:45 SVT24: Världscupen i Dressyr Kür, sammandrag
Världseliten i dressyr gör upp om de viktiga poängen i världscupen.

 

Söndag 26 februari
13:00-14:00 SVT Play/Mobil: Young Riders LIVE
Svenska unga ryttare rider om seger och ära i sin final.

15:30-17:55 SVT1/Play/Mobil: Världscupen i hoppning LIVE
Internationell hoppning 1,60 m. Deltävling i världcupen i hoppning och den absolut mest krävande klassen under Göteborg Horse Show. Grundomgång och omhoppning.


<3


Gårdagens hoppning

Red fram i alla gångarter, hon var lite dum i vänster galopp men det gick över när jag sa till henne. Travade sedan över bommar(upphöjda) på ena kortsidan och sedan fatta galopp efter. Det gick riktigt bra dock var hon on/off hela tiden. Ibland hoppade hon in över bommarna haha.

Började sedan hoppa på en serie i sväng med 1 galoppsprång i mellan. Det gick också riktigt bra, hon hade en jämn bjudning hela tiden. Hoppade sedan ett enkelhinder(oxer). Även det funkade super, jag bestämde när vi skulle hoppa av. Sedan var det en kombination med räcke-2 galoppsprång-oxer-sväng till räcke och där i mellan var det 3 låånga galoppsprång. Funkade även det ganska bra, kom ganska bra in hela tiden, avslutade runt 70 cm då det räckte för mig haha.

Sedan vart hon så taggad att hon dummade sig men det var bara roligt haha!

Godmorgon

Godmorgon! Vaknade för ett tag sedan, runt 7 tiden. Har inte riktigt bestämt mig om jag rider idag då det alltid är proppfullt då det är lektion också. Men ni lär ju märka det, om jag inte rider så kommer Catarina att tömköra henne nu på dagen(vilket är bestämt!).

Tell me a lie


Trasig?


Mina trogna stall skor har gjort sitt. Egentligen var dom ett par riktigt snygga Nike skor men jag hade så ENORMT stora fötter så att jag valde att inte ha dom. Så här ser dom ut nu, efter ett tag i branshen som tävlings skor ;)

Idrottsdag Blåkulla-hästarna i hagen


Food

Sitter just nu i soffan med datan på bordet. Haha, ska iallafall byta kläder snart(?)och sedan äta för att bege mig mot stallet runt 7 tiden. Hoppas på att damen är lika pigg och glad(och lydig) som förra gången. Man vet aldrig med henne ;)

Just to see you smile <3


One Direction


Tell me a lie, cause you are p e r f e c t ♥

DJ got the floor to shake


<3


Therese och Izor


Idefix


Lite bilder på Chivas


Wilma bjuder


Haha, söt Wilma. Älskar verkligen denna bilden, så gör hon HELA tiden ;)


Godmorgon

Var uppe redan innan 06.00. Tränade 1 halvtimme, inget jobbigt direkt. Cycklade lite medans jag kolla facebook och lite annat :) Har nu duschat och är nästan helt klar för skolan!

HAHA!


Rastlös tjej

Sitter typ och inte gör något! Ska upp 06.10 imorgon ENDAST för att hinna träna innan skolan. Sedan blir det träning efter skolan, sedan hoppträning. Det blir snart sängen, ingen hoppning idag då jag inte kände mig helt frisk i skolan.

Bjässen igår ;)

Ny header

Har gjort en ny header. Det fick bli en "stilren" tills jag har fått ut Louise till Wilma(vilket kommer hända under sportlovet!). Om ni inte ser den så klicka på F5 :) Ska träna lite nu så vi hörs sedan med en massa musik från 1D.


HAHA!


Ännu mera bilder


Juste, du Elin? Vadå för stort täcke? Haha, sån sort fattar du väll?! Haha, dagens humor typ!

Men gud haha


Dagens Wilma

Började med att rida fram lite lätt, gjorde en del övergångar och sånt. Galoppen var lite knasig, lite spark och bock men annars så. Vänster galopp fattade hon inte riktigt vad hon skulle göra. Höger var däremot inga problem alls! Jag kunde även sitta ner idag, woopa! Haha, nej men jag har bara skumpat ur sadeln. Men fick igenom vänster galoppen riktigt bra sedan, kunde till och med galoppera i den.


Wilma


Dagens tävling-Fritz

Framridningen: Red lite "skänkelvikningar" för att mjuka upp honom i sidorna. Gjorde även lite ökningar då han var seg. I vänster varv var han lite stel och ville inte komma till den mer runda formen, tog tag i det och han protesterade lite. Galoppen var en...dålig sak, haha. Nej men han bröt av konstant-hela tiden, sjukt jobbigt! Men till slut fick jag till det.
Sadlade även om då sadeln åkte fram.

Banan: Satsande sten hårt på formen, ville verkligen sätta den. Övergångarna till skritt var riktigt bra, höll formen och det. Volterna vart inte så bra, lite stora. Galoppen kändes som en gud, han vart inte alls spänd. Fick dock 2 onödiga avbrott i andra volten, helt mitt fel då jag glömde driva. Travöknigen var inte den bästa alltså inte så mycket skillnad.

Resultatet vart 182 poäng och 65% blankt och slagen med 1 poäng av Cajsa-Lisa! Men vi vann med ca 70 poäng till godo, känns riktigt skönt!

Filmen från idag :)

Dagens outfit


Träns-?
Sadel-Kieffer
Schabrak-BR
Ridstövlar-Mountin horse
Ridbyxor-Horselife
Linne-Bikbok
Fleece-Mountin horse
Hjälm-Charles Owen Wellington Classic

Slängde bara ihop något, haha.

On Ekeby

Börjar såhär, vi vann och jag fick 182 poäng-65%. Åkte sedan direkt till Ekeby där jag nu sitter, i ridhuset och glor på när mamma rider Idde. Hon ska hjälpa mig lite med Wilma sedan. Kameran är även med, lite nya hag bilder så där i slasken. Haha!


Visste ni att...

...jag köper nästan aldrig kläder till mig själv utanför hästarna? Måste dock bli bättre på att spara :)

Man måste ju ha ett 1D skal till iPhonen!

Än så länge

Fritz kändes riktigt bra, galoppen var härlig. Inte alls sprinig utan lungn och en bra takt genom HELA pogrammet. Formen var riktigt bra :) Nu väntar bara resultatet och medans lyssnar jag på 1D och kollar på motståndarlaget. Hörs sedan mer resultat!
Nu taggar vi!


Förra gången jag red honom i ponnycupen ;)

19/02-2012

Ponnycup idag då, får se hur det går för mig och Fritz. Har även tänkt att rida Wilma i ridhuset idag, kanske lite bommar/hoppning då jag skulle behöva göra läxan från hoppträningen. Men jag behöver även träna på nedsittningen i traven, i dressyr sadeln inför Söndag. Då mamma rider med den hela tiden, alltså så är det bara helgerna jag kan rida med den. Galoppen behöver tränas på, att få henne så jämn som möjligt.
Älskar verkligen bilden ;)

Mer av 1D?

Funderar på att göra om bloggen till en mer vardags blogg, såklart 1D-det är i min vardag. Jag vet att jag har några som är fan av dom, just like me ;) Men just nu måste jag ha eran hjälp, ni läser ju bloggen så!

ONE DIRECTION-KÄRLEK-LOVE-TE AMO-BÄST!

K.Ä.R.L.E.K.<.3


Två hästar i ett

Meningen var ju att jag skulle rida Wilma. Gjorde det till en början, tills galoppen kom. Hon började att bocka-kicka och stanna oavsett vad jag gjorde. Så mamma fick hoppa upp, red istället Idde.

Ville få honom i en låg form med bra energi, men att han inte skulle dra iväg. Funkade ganska bra. I galoppen kunde jag till och med rida lätt utan att han stack. Red sedan otroligt mycket övergångar på voltspåret, skritt-galopp-skritt-galopp, även skritt-trav-skritt-galopp. Skritten var ungefär 2 steg, så det är en bra övning för hästar som kanske dra i galoppen eller inte tar skänkeln.

?

Vad vill ni läsa om?

Dagen

Godmorgon! Vaknade för 1 halvtimme sedan ungefär, ska snart göra mig iordning och gå till Blåkulla. Måste ju knoppa Fritz, träffar även Ellen där. Sedan hämtar(förhoppningsvis)mamma och sedan åker jag och rider Wilma. Hoppas på att jag kan ha dressyrsadeln idag då det skulle behöva tränas på min nedsittning lite, så därför blir det ridhuset.

Får se om vi hörs någon gång under dagen ;)

Dagens ridpass-Fritz

Till en början kändes han lite stel och ville inte riktigt ta vänster ställningen, men fick igenom den ganska bra. Galoppen kändes även den riktigt bra, lungn och inte så sprinig. Formen var väl rent åt helvete då, men den vart bättre. Red sedan på mittenvolten. Traven var riktigt bra, bra form och allt. Galoppen också!

Red sedan halvt igenom i galopp, funkade ibland. Men sista gången var det riktigt bra, nu taggar vi inför Söndag!

Följ mig

Följ mig på Instagram-satsanderyttare
twitter-satsanderyttare!

Kom igen och följ nu då ;)

1D-One direction

Om ni vill läsa en riktigt bra novellblogg om 1D, läs då www.epicdirection.blogg.se! Grym blogg gjord av Emilie♥ Ta åt dig och skriv ännu mera!

Hiss/Diss


*Att Ellen gjorde mig 1D galen!♥

*Att tävlingarna drar igång!

*Att det går framåt för mig och Wilma!


*Att det är snö ute :(

*Ponnycupen är snart slut...

*1D är inte i Sverige :(

Fritz

Ska rida Fritz idag, ska ha honom på Söndag i ponnycupen mot Mälarhöjden, nice! Får se om jag kan få till det idag, hoppas det iallafall. Som vanligt är 1D högst upp på min musik lista, always!


Dagens

Började med att rida runt halva slingan med mamma. Travade och galopperade i snön, myys! Gick sedan upp på volten där Tess red. Dom hade lagt upp två bommar. Så travade och galopperade över dom ganska mycket. Försökte även göra lite galoppombyten, funkade några gånger.

Dom höjde sedan upp till ett litet kryss, hoppade det några gånger. Hon tyckte det var lite läskigt, haha. Men fick iallafall över henne. Travade sedan av henne, väldigt fin vart hon!


Dagens fråga

Ska jag skriva mer om min vardag, som en vardagsblogg?

Gårdagens ridpass

Jag började med att skritta ute på vintern, red även fram där. Tränade på att öka skrittsteget utan trav inslag. Funkade riktigt bra, verkligen. Travade sedan igång i en lungn men ändå framåt, i en låg form.

Galopperade sedan fram i en framåt galopp då hon var alldeles för pigg för att kunna gå i samlad galopp. Så istället för att traggla igenom det så red jag på i mer fart galopp. Gick sedan in i ridhuset och gjorde mycket galoppökningar och att hon skulle komma tillbaka lika fort. I höger gick det riktigt bra medans i vänster trängde hon inåt exakt hela tiden, men det funkade till slut. Travade av henne och skrittade sedan ett varv runt travbanan med mamma och Idde.


Sovmorgon

Börjar 10.20 idag, nice! Börjar med att sätta på datan och 1D♥ Wilma ska ridas ikväll, kanske blir lite hoppning.

Jag lyssnar aldrig på annan musik än dom♥

Gårdagens hoppträning

Framridningen vart mer igenom tänkt, vilket var riktigt skönt. Galoppen var underbar, man kunde öka hur mycket man ville-utan att hon sprang, längde istället på steget vilket är ett +! Hoppade sedan fram snett på "hinder" och så, riktigt bra då jag kunde korrigera henne fram till hindret om hon kom lite långt ifrån. Hoppade sedan en linje med studs-studs-1 galoppsprång-räcke-1 galoppsprång-studs-studs. Det gick över förväntan, det var lite långt till räcket, men jag tvekade aldrig! Sedan vart det galoppbom-1 galoppsprång-oxer-2 galoppsprång-oxer. Även här var hon dunder fin! Travade sedan av henne i en jätte låg form, omg...

Mycket bättre än förra veckan ;)

Brilliant


Finns här!

Mot stallet

Sitter i bilen på väg till stallet. Får rida u chaps idag, dragkedjan till stöveln gick sönder. Så ja, får se om vi hinner fixa det :)


Dagens första ridpass-Aris

Red fram ungefär som igår, gick ganska bra. Han var väldigt mjuk i alla sidor. Red serpentinbågar på långsidan, gick riktigt bra. Galoppen var som att dra bort tuggummi eller något, ingen fart alls. Satt och jagade igång honom typ. Men på slutet så vart han jätte avslappnad :)

Just nu

Slutade vid 10 idag, nice. Red Aris idag, mer om det senare! Var hemma vid tolv och käkade. Har drogat 1D sedan jag kom hem, love♥

OMG!


Detta tränset är ett stort wantie! Wops, priset var drygt 2000 kr, lycka till...Nej men riktigt snyggt, visst väldigt likt Dyon. Men hur coolt vore det inte att kunna säga "Nepp, det är inte Dyon" när någon frågar om det är Dyon. Åhh ge mig nu!
Finns på Sporren Häst & Ridsport!


Gilbert


Hoppträning-Loona

Hade vikarie igår. Gjorde tempoökningar, Loona lyssnade väldigt bra för skänkeln efter ett tag. Travade sedan över en massa bommar på olika spår. Jag ville endast ha en lungn trav men ändå aktivitet så att bakbenen kom med. Över bommarna fick jag ett "sus" vilket var lite roligt. Galopperade sedan över bommar på medelinjen, funkade super. Gjorde sedan en liten bana, haha hon var super pigg och ivrig men det gick ;)

BR

 BR schabrak  BR schabrak
Åhh, BR´s schabrak är så grymt snygga! Lätt en av mina favoriter vid detta laget, skulle vara så snyggt att matcha både på Wilma och Idde med benlindor i samma nyans och färg skulle vara pricken över i:et. Sedan det där med matchande tröja, åh ge mig någon! Någon snäll där ute?

Hello Kitty

Jag tycker själv att Equiline har börjat spåra ut lite, med Hello Kitty saker. Det var okej första gångerna men nu, nej tack. Det känns så barnsligt liksom.
Hello Kitty Strawberry strumpor från Equiline


Veckoplanering

Måndag: Skola, hoppgrupp på kvällen.

Tisdag: Idrottsdag, ska rida på Blåkulla då. Sedan hoppträna Wilma.

Onsdag: Skola, rida Wilma på volten.

Torsdag: Skola, kanske hoppa Wilma.

Fredag: Skola, ridning på kvällen.

Lördag: Ha stallet på Ekeby, hinna knoppa den hästen jag ska ha på Söndagen.

Söndag: Ponnycupen mot Mälarhöjden hemma. Jag ska rida, men vet inte vilken häst ;) Sedan rida Wilma!


Sanning

...jag är aldrig med kompisar utanför ridningen. Är knappast med kompisar, har liksom aldrig lust att göra något. Ensam varg eller? Men ändå ganska nice :)

Morgon!

Är riktigt taggad inför skolan, wops! Ska iallafall äta frukost snart, sedan blir det att gå mot skolan vid 8 :) Kommer lite tidsinställda idag!

Wonderful


Underbar var ordet!

Började med att mocka 3 boxar, körde in torv till alla. Gjorde sedan iordning Wilma för en ridtur på volten. Började skritta fram ganska länge innan jag tog tyglarna och började trava, vilken elastisk trav! Formen och allt satt redan från början, gjorde bara lite grundläggande som halter och igångsättningar, funkade super! Red sedan "lektion" för mamma.

Galopperade lite i båda varven, vilken känsla. Inte det där att det går fort, utan nu var det samlad galopp och öppnor på långsidorna! Liksom Msv nivå typ...Fortsatte lite i den riktningen i galoppen, även i traven dock så kan jag inte sitta i den sadeln. Ska prova att ta bort kudden ;) Fortsatte lite med galoppen, ännu underbarare! Traven var magisk, den också. Travade och galopperade sedan av henne. Skrittade av henne på travbanan!

Wilma hälsar


Ponnycupen

Börjar med att säga så här...VI VANN! Vi vann ganska stort, 52 poäng ojoj...Guldet tog Cajsa-Lisa och Dionne, grymt! Nu blir det stallet till mina egna småstora  hästar. Det blir ridhuset för Wilmas del medans Idde ska få gå runt halva slingan med mamma :) Kolla www.horsephotograf.blogg.se där det ligger lite bilder från idag :)

Snyggingen :)

Dagens blåkulla outfit


Shoppingen

Detta och HV Polo strumporna fick hänga med hem :)


HV Polo

Snygga eller? ;)


Right now


Om my way

Åker förbi stallet och hälsar på plintarna innan vi åker hem :) Filmen var grym, lite wierd men annars så.


In in love<3

Någon som kan hosta upp drygt 2500 kronor och ge mig?


Shoppingen

Fick med mig en del hem, varav ett par HV Polo strumpor. Hihi, så nu blir det att köpa skal till iPhonen :)


Hööks

Sitter i bilen mot Hööks nu.


Instagram

Har börjat använda mig av instagram nu, så ni måste ju följa mig där! Satsanderyttare is the name!


Morgonen i stallet

Kom dit vid nio och började genast mocka åt alla fem hästar, var klar på en timme hör och häpna! Hjälpte sedan Catarina med Wilma. Sedan skrittade dom ut så jag följde med på en liten promenad i snön. Jag fick för mig att springa ut på ängen i jumpaskor, haha.

Men jag gjorde det iallafall :) Sedan red dom lite i ridhuset, det såg otroligt harmoniskt ut och trevligt, även en bra takt. Lekte även lite med henne i hagen, haha hon skulle äta upp mig för att hon ryckte jag var konstig. Fikade sedan lite och kom hem för en halvtimme sedan ungefär.


Dagens outfit


Svagheter

Igår kände jag verkligen mina svagheter i hoppningen. Jag tvekar när det blir högre än 60 cm, jag lutar mig gärna för mycket framåt både över bommarna och vardagligen. Chivas är ju en häst som är otroligt pigg av sig, vilket jag inte är van vid. Han drar även upp huvudet så att när man står i lätt sits, att man bara trillar ner igen. Jag fick ha mina händer framme vid öron för att inte ramla ner, det funkade iallafall :) Men alla har sina svagheter!

Stallet

Godmorgon! Är uppe lite tidigare idag för att hinna med allt. Men alldeles strax blir det stallet. Ingen ridning idag men ska mocka 5 boxar. Sedan hem, äta lunch och sedan till Hööks. Ska även kolla på bio :)


Glöm inte

Glöm inte att kolla in foto bloggen, http://horsephotograf.blogg.se


Dagens ridpass-Chivas Regal

Började rida fram honom lite lungt, lät honom gå lite som han ville med huvudet innan jag började jobba honom. Fick till en riktigt bra form och trav vilket han har lite svårt för. Travade sedan över bommar några gånger. Fick honom kungen och sansad med en hyfsad form över bommarna och även i mellan. Galopperade sedan över små "hinder" som vart av bommarna. Funkade super, en liten kamp vart det men annars så! Började sedan hoppa olika linjer i en lungn och sansad galopp vilket gick riktigt bra! Hoppade sedan en oxer med ett galoppsprång i mellan(alltså en bom framför) första gångers vart det ganska bra men andra gången var riktigt bra! Han låg och väntade på mig till jag gav eftergift, har ALDRIG varit med om det förut på honom. Lycka! Travade sedan av honom i en lång och låg form i en långsam trav.


Hoppträning ikväll

Ska hoppa Chivas idag, inte så jätte taggad men ah. Louise är iallafall där och fotar, så bilder kommer ikväll/imorgon. Så fort Louise skickar dom så :) Ska iallafall hem till pappa nu.

Redan visad bild, but I like it.

KingslandSkulle inte tacka nej till detta direkt :) Alldeles för snyggt, ge mig!

Horses

"Lek inte med maten/Rid inte på maten" varav alla meningar som betyder samma sak är korkade, patetiska och dom som skriver dom gillar varken djur över huvudtaget. Jag tror ni fattar allt, faktiskt.
Måste vi behöva ursäkta oss för att vi älskar dessa djur mer än något? Nej, vi ska inte behöva undanhålla våra åsikter om saker och ting, speciellt detta. Bara för att man gillarälskar hästar så ska inte vi behöva behandlas annorlunda, men ibland händer det, allt för ofta.

Jag orkar inte sitta här och förklara mer om saker som inte ska finnas, hoppas ni fattar ändå ;)

This day

Först skolan, nationella prov. Sedan hem och gå till pappa, sedan hoppning på Blåkulla :) Undra vem man får, haha.

Någon?

Någon som skulle vilja bli fotad inom en snar framtid? Ridbilder, porträtt eller vardags bilder. Spelar ingen roll, måste verkligen få komma ut och fota! Ska försöka göra en "wierd" photoshoot med mamma och Idde. Någon som erbjuder sig för en liten photoshoot?

Kommentera så kan vi kanske bestämma något :D


Jag älskar dig<3


Älskar dig snutt, stackarn som har världens lårkaka. Ska promeneras i några dagar, hjärtat♥

Wilma

Mamma red Wilma idag. Såg riktigt bra ut, full fart framåt. Haha nej men det var lite mer tryck i henne. Mamma ska rida imorgon också så vi får se vart vi landar.

Snälla

Någon som vet var man kan hitta såna här sporrar fast i junior sporrar? Skulle vilja ha ett par, i rött eller blått.

-Bildkälla


Dagens fråga

Hur mycket rider ni?


Imorgon

Imorgon blir det ingen ridning för min del. Mamma ska sätta sig upp och rida ett framåt pass med en riktig genom körare då vi måste få bort det där med att bromsa in. Jag kan inte rida så mycket samtidigt då jag tycker att hon är jobbig. Istället så fotar jag, får se om Tess rider samtidigt. Åker direkt efter skolan, så jag är hemma tidigt!

Tack Emilie för den stöttande kommentaren♥

Dagens ridpass

Mamma, jag och Tess red runt slingan i mörkret. Snön ramlade ner och det blåste, men vi trotsade det ändå :) Just nu ligger Tess på glovet med en av mina bollar ;)

Yummie!


Gårdagens hoppträning-tog knäcken av mig

Träningen gick allmänt dåligt. Orkar inte gå in på detalj. Hoppade lite högre, jag har ju inte hoppat så högt på länge så jag är höjd rädd vilket Wilma märker av så lätt. Fick kråk språng, vägran då jag red bort där ifrån. Avslutade iallafall bra, men det var inga riktiga hopp utan endast slänga sig över i full fart. Antingen är hon jätte pigg eller så slö att hon bara stannar när man skänklar. Det tog verkligen knäcken på mig, nu ligger mitt självförtroende på botten IGEN. Jag trodde ju att vi va på den bra vägen, men nepp.


Ny fotoblogg

http://horsephotograf.blogg.se/

Dagen

Först skola med 2 nationella prov i svenska, roligt liv eller? Sedan hem och sedan rida ut med Tess och mamma. Rider nog runt slingan, hoppas att månen är framme då ;)

JW


Übersnygg vändbar tröja från JW. Finns hos Skara hästsport för 1199 kr.

Gissa hästen

Vem är hästen på bilden?

Stålhätta

Nu sådär på den kalla vintern är verkligen inte stålhätte skor det optimalaste nu när det är så kallt. Dom är som is(så fort man går på snö) och även is kalla att rida i.

Det funkar knappast med sockor heller vilket inte alls är roligt. Jag slutade andvända mina på grund av detta, inte roligt alls.

Om ni inte vill halka så ha inte stålhätte skor på er, på vintern!
Jodhpurs Howler Devonport S3
-Bildkälla

Therese och Izor


Hästens skötsel-min åsikt del 2

Hoppning-Skydd:
För mig är hoppning en extra skydd gren. Jag tycker att alla hästar som hoppar ska ha något slags av skydd. Benlindor-skydd, whatever. Någonting på benen om den får med en bom med fram fötterna. Även om man har en häst som ofta river, så sätt på ett par boots där den slår i mest. Fram eller bak.

Dressyr-Skydd:
För mig i dressyren brukar jag inte andvända skydd så ofta. Jag anser att man inte rider hästen så att den inte göra illa sig. Om den bara går i ridhuset, lite lätt så brukar jag inte ha skydd. Dock om jag ska rida lite hårdare så kan det bli lite skydd här och där.
Crown benskydd från HV POLOFleecebandage Eskadron royal
-Bildkälla


Jumping

Random rubrik, i know.

Sitter hemma hos pappa just nu, ska alldeles strax gå hem till mamma. Äta och slappa lite, innan träningen. Hade ju tänkt att sova en halvtimme idag, men nope. Hade ingen lust haha ;)
Loonis igår efter hoppningen :)

För 1 år sedan såg jag ut så här


Gårdagens hoppträning


Så ni vet

Jag har tagit bort alla bildlänkar då det blev för klottrigt enligt mig :) Ta bort mig om ni vill, det gör inget!

Gårdagens ridpass-Loona

Började med att verkligen jobba henne. Hon ska ALLTID börja steppa när hon tycker att jag är jobbig. Men jobbade igenom det, så till slut så gav hon sig. Framridningen vart över förväntan. Hon höll formen HELA tiden, även i avsaktningarna. Hoppade sedan på böjt spår, gick sådär då det var lite tvärt med att svänga enligt mig iallafall. Men till slut funkade det riktigt bra!

Hoppade sedan en "bana" på 1 räcke och 1 oxer. Höjden låg väl runt 70-80, men hade henne varken framme för skänkeln eller ett sug framåt. Hon tittade hela tiden, kändes alltså inget bra alls tills vi sänkte till 60 typ :) Kändes bättre att avsluta bra på en lägre höjd än att hoppa högre och att inte ha henne framme eller något. Fick ett riktigt bra slut sedan.

Ska ni?

Ska ni ut och tävla i vår?

Imorgon

Först blir det skola, usch. Sedan hem dra till pappa och sedan käka och hoppträna Wilma. Från och med imorgon blir det högre, mer och kombinationer eftersom tävlingarna drar igång sedan :D Ser verkligen fram emot det!


Loona

Ska till stallet nu och hoppa Loona. Det blir inte mycket update men tar igen det imorgon, promise!

Mattias Jansson


Skulle ju inte tacka nej direkt till att få denna häst :) Mattias(som rider)har även träningar(ibland) på Ekeby!

Film från idag


I början av filmen så ser ni lite hur hon var i början :)

Dagens ridpass

Började med att skritta och travade fram. I början gick det riktigt uselt. Dålig bjudning och allt...:( Galopperade sedan i båda varven, såklart så går inte vänster så bra. Medans höger är som en dröm. Tragglade mig igenom vänstergaloppen och fick till en riktigt bra "grund" galopp i BÅDA varven! Gjorde även lite galoppökningar i höger varv på spåret, super bra! Travade sedan av henne rund och låg, jäklar vilka bakben. Nu förstår jag varför jag inte kan sitta ner i mammas sadel som vi måste ha på henne. Anmälde mig sedan till pogramridningen den 26 februari, LC:1 :)

Hade ställt in fel inställningar på kameran...

Dagens


Vad tycker ni?


Denna pryl ska införskaffas i nästa vecka, vad tycker ni?

Plugg

Är snart klar med mitt häfte om Colombia, hör och häpna. Hoppas att mamma kommer med lunch snart. Åker ut med Tess halv två och fotar henne och Izor i snön. Mamma kommer även att fota mig och Wilma på volten :)

Kallt

Det blir ingen hoppning idag då jag kommer frysa som en galning. Istället blir det lite dressyr på volten/ridhuset. Ska försöka få med mami och fota :) Fina vinterbilder!

Dagen fråga

Rider ni på ridskola?

Malin Baryard-Johnsson

Malin kom femma med "Räven"! Good!

Hästhoppning

Glöm inte hoppningen på 2:an ikväll kvart över tio. Jag ska titta, ska ni?

Next week

Måndag: Skola, hoppträna Loona.

Tisdag: Skola, hoppträna Wilma.

Onsdag: Skola, rida Wilma funderar på en uteritt med mamma och Idde.

Torsdag: Skola, rida Wilma. Blir nog att hoppa lite små skutt.

Fredag: Skola, rida på Blåkulla.

Lördag: Gå på bio med mamma även kika in på Hööks och köpa lite av det som jag har suktat efter i 1 månad typ. Inte riktigt bestämt...

Söndag: Ponnycupen mot Huvudsta hemma. Även rida Wilma :)

Man måste våga hoppa för att kunna landa

Jag har ganska svårt för mig vad det gäller Wilmas avsprångspunkt. Om hon kommer lite fel in så kan hon hoppa nära eller långt ifrån. Vilket man inte vet förrän hon hoppar av, vilket kan resultera i att jag inte hänger med utan rycker henne i munnen vilket inte är så jätte trevligt. Någon som har lite tips att dela med sig hur man kan få bort det? Jag hade fått bort det innan julen, men sedan när vi fick problem med galoppen och slutade hoppa på 1-2 månader så kom det tillbaka.


Pogramridning

Den 26 februari är det en pogramridning på Ekeby. Hade tänkt att vara med, bara att få en mjukstart innan alla tävlingar drar igång :) Men har inte bestämt mig för vilket pogram det blir, inte äns vilka som finns? Haha, bra koll man har eller? Men tror iallafall att det blir ett LC pogram av något slag.

Får se om det blir något...

Hästens skötsel-mina åsikter del 1

Borsting för och efter ridpass oavsett hårt eller inte hårt.

Så här gör jag vid hästens skötsel, jag säger inte att det ni gör är fel eller rätt. Jag säger endast vad jag gör :)

Jag börjar med att borsta av hästen med en "vanlig" borste lite lätt. Om det är sommar så borstar jag lite nogrannare då det dammar mycket då. Går igenom ben för eventuella sår osv. Om jag har tid över så tar jag mig an och borstar ut svansen. Fuskar alltid med pälsglans i, om hästen är rädd för sprayen så tar jag och sprutar direkt på borsten istället. Funkar lika bra det :)

Inför tävling gör jag så här.

Jag börjar med att borsta av lite lätt med en "vanlig" borste. Borstar sedan man och svans, sätter även liiite mer pälsglans inför tävling i svansen. Vid hopptävling så sätter jag även lite pälsglans i manen då jag inte knoppar vid hopptävling. Inför dressyrtävling så sätter jag INGEN pälsglans i manen, om man gör det så åker snoddarna ut då manen blir glansig och hal. Ibland lackar jag även hovarna. Sedan flätar jag svansen med lite mer pälsglans och sätter typ 2 snoddar längst ner för att det ska hålla. Lägger sedan på ett fleecetäcke för att hästen inte ska bli smutsig under natten.

Efter ridturen i Torsdags...Utanför är snön...

Sitter inne i värmen medans snön är utanför. Försöker få tag i Tess och se om vi kan busa lite imorgon. Har redan en plan liksom, självklart fotografering ;)

Ponnysanning.com


Skickade in ett tips till Ponnysanning igår och idag ploppade det upp, nice! :D

Wops...

Vaknade för ungefär 1 timme sedan. Idag blir det bara en slapp dag, behöver det ibland :) Har även börjat tänka på en liten bloggtävling, funderar just nu på pris. Vad skulle ni vilja vinna? Behöver inte vara saker, kanske länk eller header osv!

Twitter

Följ mig på twitter, heter Satsanderyttare :) Kommentera så följer jag som tack!

Dagens ridpass-Lord Dino

Kom till stallet vid halv 6. Började med att borsta och sätta på benskydden, pratade även med Fanny och Tess medans. Sadlade och tränsade sedan. Vi hade tydligen markarbete, visste inte om det ;) I början gick det inte så bra, då Lotta endast tjatade om min hand. Den blir för låg hela tiden, jobbar neråt istället för mot magen vilket ger avdrag på sitsen. Galopperade sedan lite på två fyrkanter i båda varven. Jäklar vilken samlad galopp, inte det dära full fart framåt. Kunde till och med stå upp och behålla samma tempo hela tiden.

Började sedan trava över bommar, i början ville han ENDAST springa. Haha, pigg ponny! Men fick honom sedan i en lungn trav igen. Började sedan galoppera över bom/bommar. Kom nära HELA tiden, då jag la honom där. Bättre att han hoppar nära och tar i istället för att hoppa av långt ifrån och få en orytmisk galopp efter. Gick riktigt bra, dock ville han inte ta min skänkel innan två galoppbommar som låg som studs, så därför kom vi lite fel hela tiden. Travade sedan av honom i en lång och låg form, då jäklar vad fin han vart!

Dålig mobilbild, men iallafall nöjd häst efter ridpasset :)

Dino

På våg hem nu, har iallafall ridit Dino. Sjukt bra häst!

HV Polo


Lite av alla wanties av HV Polo, iallafall alla tröjorna, yummie!


Ett tips

När jag kom hem från skolan(vid ett då våran engelska blev inställd) så satte jag mig och kollade på Flicka 2. Hur grym film som helst, helt värd att se. Räkna dock med att börja gråta, vilket jag gjorde...Brukar INTE göra det :(

-Bildkälla

Detta visste ni kanske inte om mig...

...att jag började rida privatlektioner redan vid 4 års ålder?

...att jag ÄLSKAR apelsin saft?

...att jag hatar bloggar som bara skriver konstiga inlägg som ingen fattar?

...att jag inte läser så många av mina kompisars bloggar längre?

...att jag inte äns har haft min kamera i ett år?

Skolan

Godmorgon! Ska ta och äta en snabb frukost för att sedan slänga på mig kläderna för att gå till skolan, fredag! Wilma får vila idag, imorgon rider nog mamma. Söndag blir det hoppning. Ska ju rida ikväll på blåkulla också ;)


Silvermedaljen


Stallet 2/02-2012

Kom till stallet runt halv 6. Gjorde iordning Wilma lite fort, satte på två täcken(ett reflex utan fodring). Sedan skrittade jag och mamma ut runt halva slingan. Så otroligt skönt och mysigt att bara komma ut och ta det lungnt! Månen lös upp allt också, så man såg även riktigt bra även om det var mörker ute. Travade sedan lite på travbanan, shit vad det blåste i mot vind. Idde ville inte trava på då, så självklart så ska Wilma gå in i hans rumpa haha ;) Efter det var man förfrusen snö gubbe.

Edit: Mamma hittade tröjan, lycklig!

Blää

Min älsklingströja är borta, har säkert tappat bort den i skolan på idrotten. Hoppas ingen har tagit den :( Har gråtit över den...Ska istället ut och rensa tankarna på Wilmas rygg ute i skogen med mamma och Idde, bästa terapin!

Gårdagens outfit


Linne-Gina tricot?
Kofta-Mountin horse
Jacka-Mountin horse(Ponnycupen)
Ridbyxor-Horselife
Strumpor-Eurostar

Dagens fråga

Vad tycker ni om bloggen?


Gårdagens outfit-Wilma


Träns-?
Sadel-?
Schabrak-Modern horse
Reflex täcke-Horse?

Godmorning

Ska alldeles ta och äta en snabb frukost. Har läst igenom sidorna till provet också, får se hur det kommer att gå...Men Wilma ska iallafall ridas idag, får se om jag ställer upp "läxan" från hoppträningen. Annars blir det på Söndag :)

Gårdagens film


Kvällen

När jag kom hem från stallet var det bara att plugga till SO provet. Usch, men är färdig nu iallafall. Bloggade lite innan jag åt, pluggade lite mer och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Sedan blir det lite mys framför tvn. Börjar halv tio imorgon så går väll och lägger mig vid halv tio typ :)


Dagens ridpass

Det gick inte så bra som jag önskat. När vi kom in i ridhuset var det en som red lektion och sedan en annan. Men sedan kom alla, verkligen alla. På typ 10 minuter var vi 4-5 stycken fler i ridhuset.

Men Wilma var väldigt positiv till att jobba framåt och att gå i rätt form redan från början. Behövde alltså inte rida så mycket utan kunde bara lulla fram lite lätt. Gick sedan över till galoppen. Höger var betydligt bättre än vänster. I vänster så fattade hon galopp 2 steg och sedan lade hon av. Efter ett tag så provade jag igen i båda varven, då gick det betydligt bättre i båda varven. Gjorde inte så mycket mer, väntade på mamma och gick ut på volten då vi var typ 6-7 stycken +lektion i ridhuset. Galopperade lite i båda varven även där, någon sur min här och där men annars var det bra :) Skrittade sedan ett varv runt travbanan med mamma innan vi gick till stallet.

Today


Norlie & KKV slutar inte levera


Stockholm international horse show 2011

Har ju helt glömt bort att jag har ett par 100 bilder till att visa från SIHS 2011. Skulle ni vilja ha lite till? Har från körningen, även säkert lite från hoppningarna. Något ni skulle vilja se?

Tröjan du hatar-Love it <3


Tidig avfärd

Ska alldeles strax åka till stallet, mamma ska bara komma hem :) Blir ridhuset även idag då jag vill få in samma känsla som jag hade igår i galoppen, hoppas att det går! Kommer även lite olika inlägg senare idag!

Gilbert del 2


Första februari tvåtusentolv

Idag ska Wilma ridas igenom ordentligt. Får se hur det går. Har SO prov imorgon, så ni vet ;) Update is on the way!

Skulle ni vilja ha någon tävling?

5 bilder på Gilbert, ponnycupen Enskede 29/01-2012


Hiss och diss


*Snart är det sommarlov *host*

*Tävlingarna drar igång, riktigt kul!
*Wilma börjar bli normal, en stor hiss!

*Långt kvar till min födelsedag, usch...

*Det är kallt ute.

*Har inga bloggideér längre=sämre uppdatering.

Gårdagens hoppträning

Vi började med att arbeta dom i galoppen på rakt spår, kom åt henne super bra! Man fick en sån himla känsla! Serierna kändes även dom bra, hon var lite ringrostig på massa svängar som vi gjorde igår. Men fick till det riktigt bra!

Från och med nästa vecka kommer vi att hoppa kombinationer och sånt, även högre höjder inför tävlingarna! Nice :D

RSS 2.0