Erikdalsbadet

Hejhej, idag var vi ju på Erikdalsbadet. Det var jätte kul! :D Killarna i våran klass satt i bubbelpoolen och sen när jag och Hanna gick förbi så började dom stänka vatten på oss, haha ;) Men riktigt kul var det iallafall!

Sen så var jag med Hanna efter. Vi tog bussen hem för vi frös. Vi höll på att precis att missa bussen, men vi hann.
Sen när vi kom hem så satte vi oss vid datan och höll på :) Fotade även väldigt mycket :D Sen gick Hanna hem och jag följde henne en bit. Jag gick då till Lill Konsum och köpte tuggummi :) Sen när jag kom hem så åt jag.

Nu ska jag faktiskt ta och gå och duscha :)

Bye


Jag och Mirage i sommaren 2010 Miss ♥

Dagens blogg

Dagens blogg är http://stockholmsjenna.blogg.se Hon skriver riktigt bra och roliga inlägg.

En blogg värd att läsa :)


Hästhoppning

Kollade nyss på hästhoppning på 1:an. Stackars Hugo Simon som trillade av :( Men han gick ut själv sen så det gick bra plus att han skrattade :)

Har också tittat på Ponnyakuten :) Riktigt bra! Victor som är med, jag tävlade ju mot Botkyrka i ponnycupen. Han var nämligen med dom :) (Han red inte) Han frågade mig om Silver var en tjej eller en kille :D




King of Sunset

Hejhej, har ni läst böckerna om King of Sunset? Dom är riktigt bra. Dom handlar om en trav hingst som är världsbäst! Den ända som får komma i hingstens närhet är en flicka som heter Martina. Dom har förtroende för varandra.

Det finns en hel serie!

En serie värd att läsa!


Bilder :)

  







 

Igen

Hejhej, satte mig vid datan igen :) Vet inte vad jag ska göra direkt. Är ganska trött. Ska fixa lite på bloggen :)



Ska stänga av datorn!

Neeej, nu ska jag stänga av datorn efter att ha ängnat ungefär hela dagen här, framför datorn så Byebye :)


Dagens blogg

Dagens blogg är idag http://dressyrmupparna.blogg.se Dom uppdaterar riktigt bra. Riktigt bra blogg dock lite tråkig header men annars riktigt bra. En blogg värd att besöka :)


Badat :)

Hejhej, har nyss badat :) Det var jätte skönt och varmt :D Ska snart fixa ett fotbad och ha lite mys. Ingen ridning idag heller. Hoppas verkligen att få åka och bada med klassen på Måndag :)

Ska mysa i soffan nu :)


Jag och Trixa klubbdressyr LB:0 vi vann♥

Måndag

Hejhej, på Måndag så ska min klass till Erikdalsbadet :) Ska bli så himla kul eftersom jag aldrig varit där :)
Mamma kommer snart hem med pizza till mig :) Ska självklart kolla på Let´s Dance eftersom Helena Lundbäck är med ;)

Nästa veckas planering:

Måndag: Erikdalsbadet med klassen♥
Tisdag: Hoppgruppen på Silver :)

Onsdag: Kanske Solvalla :D

Torsdag: Skridskoåkning på Torvalla med klassen

Fredag: Ridning i min vanliga grupp :)

Lördag: Vet inte, hos pappa

Söndag: Vet inte, hos pappa

Det var veckans planering. Allting beror på om jag är frisk eller inte :)


Jag och Silver på Pay and Jump 2010 :)


Våran tid♥

Det började 2006. Det började med att jag bara red dig lite grann, någon gång i månaden. Sedan efter någon månad så fick jag ett erbjudande att börja rida dig varje Onsdag. Jag red dig varje Onsdag. Jag red dig mer och mer. Jag red alla dagar i veckan nästan förutom Fredagar då en annan tjej red dig. När du var halt åkte jag ut till dig. Sen började det. Mamma lät mig äntligen få galoppera på dig. Första gången jag galopperade på dig så stog det massa hinder framme. Du ville så gärna hoppa, jag kunde knappt styra dig men du hoppade inte sån tur var.  Sedan startade jag Rallydressyr och vi vann för bästa sits. Men jag fick inte göra något ärevarv. Jag var lite och du var stor. Jag var glad ändå! Sedan gick ett halvår då jag fick börja hoppa dig men inte så mycket eftersom du fick ont i frambenen jätte lätt men vi hoppade 60-65 cm tillsammans. Vi startade samt KM i dressyr. Men i September 2010 avlivades han efter 26 år här på jorden. Saknaden är enorm!

Saknar dig!♥ (Sommaren 2010)


Dagens blogg

Dagens blogg är http://kristinawarg.blogg.se Hon skriver om sina hästar. Hon har 5-6 hästar hemma på gården. Hon har tidigare tävlat EM med ponnyn Wild at heart T. Älskar hennes blogg då hon skriver riktigt bra och lärorika inlägg :) En blogg som är värd att besöka :)


Ingen ridning

Hejhej, idag blir det ingen skola eller ridning för här sitter man och har ont i halsen efter att man inte kunde sova inatt. Jag vill verkligen rida idag! Men det får jag ju inte eftersom man inte får anstränga sig om man har ont i halsen :( Så jag ska bara ta det lungt idag. Neej, nu ska jag inte sitta här och glo :) Tänkte kolla lite på tv och lite sånt eftersom jag knappt kan prata.

VILL VERKLIGEN RIDA DIONNE IDAG MED, MEN JAG ÄR SJUK! :(




Jag och Bandit klubbhoppning 2:a plats i 60 cm ♥

Diss


Diss
♦ Jag dissar Stubbaman. Det är oärhört fult. Dock är det undantag på fjording på det passar jätte bra på dom. Men annars är det ablsolut ingen favorit från min sida.

Vad tycker ni?

Ni får

Ni får jätte gärna skicka in tips på olika bloggar och sånt :) Om ni inte vill skicka i en kommentar så kan ni skicka till [email protected] men skriv gärna vad det handlar om i rubriken (ämnet) :)



Dagens blogg!


Dagens blogg är:
http://warnmark.blogg.se Hon skriver om sin ponny Twiggy samt träning och hälsa samt annat inom hästvärlden :)
Hon skriver riktigt bra och roliga inlägg :) En blogg som verkligen rekomenderas :)


Stänga

Neej, nu ska jag stänga av datorn. Så godnatt :)

Glöm inte att gå in på http://lifeabouthorses.blogg.se

Hiss


Hiss
♦ Jag hissar faktiskt skvaller bloggen Topriders. Den är riktigt bra och hon/han som driver denna blogg går

inte över gränsen på något sätt. Det kallar jag en riktigt bra skvaller blogg :)

 


Dagens blogg!


Dagens blogg blir http://hastdiggaren.blogg.se Hon skriver riktigt roliga och trevliga saker. Man får följa henne och hennes två D-ponnyer som hon tävlar upp till LA med i hoppning. Riktigt bra blogg då hon skriver om lärorika saker :) Därför blir hon Dagens blogg :)

Länkbyte!

Hejhej, jag gör gärna länkbyte med hästbloggar/hästtjejer/killar. Okej? Kontakta mig isånafall på [email protected] :)

Skolan- Nepp

Hejhej, idag gick jag till skolan som vanligt men sen på eftermiddagen så mådde jag inge bra. Hade feber och ont i magen plus att jag frös. Så jag fick sjuts av mormor och morfar hem :) Ska fixa lite med bloggen och så.

Juste jag ska göra läxan också. Vi har i läxa att kunna 15 länder och 15 huvudstäder i Europa :) Ganska lätt då jag kan ganska många ;) Vet inte vad jag ska göra senare. Kanske bara ska chilla och titta på tv(jag gör nästan aldrig det) Neej, nu ska jag faktiskt ta och vila mig så att jag inte blir ännu mer sjuk :)

Kommer med en överraskning senare! Så håll utkik här på bloggen :)


Jag för några veckor sedan :)


Tidigt

Hej, just nu sitter jag med en katt i knät och bloggar :) Jag vet att det är väldigt tidigt. Men eftersom jag slutar halv tre idag så får det bli en bloggning nu och något tidsinställt inlää senare på dagen. I skolan ska vi typ ha Matte, Musik, Slöjd och svenska tror jag. Kanske något annat också :) Ska sätta mig och göra en header nu. Jag hade gjode en jätte snygg igår men den gick inte och spara :( Så ska försöka göra en likadan ungefär.

Uppdatering: Katten har gått :(


En bild från Runstenshoppet. Fotograf: Jag Plats: Årsta runsten sportryttare


Lägga!

Ska faktiskt ta och lägga mig nu blir ny header imorn eftersom det inte går att spara :(

God natt :)

Shoppingen

Hejhej, har precis kommit hur ducshen. Jag och mamma åkte till Handen ungefär vid 17,35 tror jag. Sen gick vi in på Gina tricot eftersom jag redan hade bestämt mig vad jag skulle ha :) Jag provade ett par lackleggings med typ extra mycket glitter. Dom satt bra men hade fortfarande inte bestämt mig om jag skulle ha "Leopard" leggingsen eller lacklegginsen. Efter jag hade provat lacken gick vi ner till Bikbok där "Leoparden" fanns :) Jag ville inte ha dom så där köpte jag en ljus ljus rosa kofta och en svart midjetröja. Vi gick sen upp till Gina tricot igen för att köpa ett linne och lacken. Så det köpte vi. Sedan gick vi in på Cubus, Din sko och JC men hittade typ ingenting. Vi käkade på MC´Donalds(stavning?) sen åkte vi till Coop Forum för att köpa ridvantar till mig. Men hittade tyvärr inga då mamma har ett par arbetshandskar som hon rider i och hon tycker att dom är lika bra som vanliga ridvantar. Men dom var inge sköna direkt så det blev att åka hem typ på en gång så det var min kväll :) 

Några frågor, vill ni ha en frågestund?
Vad gillar ni med min blogg och vad gillar ni inte med min blogg?
Vad ska jag skriva om?

Bloggar nog lite mer senare ;)

 


En bild från Runstenshoppet 2010. Fotograf:Jag Plats: Årsta Runsten sportryttare :)


Shoppa :)

Hejhej, idag var skolan ganska bra :) Vi jobbad SV och Matte sen kommer jag inte ihåg mer haha :) Vi hade också idrott. Vi skulle springa till uppvärmning. Vi skulle springa först 2 minuter sen vila 1 minut och sen springa 4 minuter
utan paus :) Jag stannade bara när man fick så alltså klarade jag det :) Sen hade vi Paintball :D Haha xD Det var fett kul ju ;) Ska snart åka hem till mamma sen ska vi åka och shoppa ett par leggins jag vill ha plus något mer säkert :) Bloggar senare idag!



Favorit i repris ♥

Soooova!

Ska lägga mig nu eftersom jag liksom vaknade kl. 07.07 liksom och jag skulle gå kl 07.40 så måste sova nu :) Byeeeee :D


Bildbomb :)

                   

En liten bildbomb. Bloggar mer senare :)

Ponnyakuten

Tittade för en stund sen på Ponnyakuten på Svt Play. Alltså del 3 :) Asså Victor♥ Sen efter det så duschade jag ganska snabbt :) Ska titta på Solsidan nu så hej då!

Otur!

Hejhej, idag hade vi ju ponnycupen! Gissa, vi förlorde igen :( Aja, skit i det nu då :) Just nu gör jag inget direkt :D Ska senare titta på Ponnyakuten del 3 på datorn :) Det är så himla dock hoppas jag inte att det är många som har samma problem som dom i första omgången hade. Då blir det ju inte lika roligt.


Bandit :) Han vann både guld och Silver medaljen idag :)

HbrF!

Nu ska jag snart åka till stallet. Det är ponnycupen dåra :D Vi ska vinna!

Hörs senare




Handen

Idag har jag varit med Hanna och Lisa, som jag sa imorse. Vi drog till Handen efter väldigt mycket om och men så kom vi iväg. Hanna köpte ett par leggins och jag provade ett par jätte snygga leggins :) Ska ner till Lisa senare igen :D

Kompisar :D

Hejhej, idag ska jag vara med Hanna och Lisa :) Jag ska gå till Lisa kvart över elva :D Sen ska jag hem till mamma och hämta mina ridkläder/ridsaker tills imorn eftersom jag åker med pappa :) Ska även lämna mina ridstövlar hos mamma då hon ska putsa dom tills imorn. Funderar på att starta igång en tävling. Isånafall vad för tävling?
Ska även träna pogrammet tills imorn :) Det är LC:2.

Kommentera vad ni vill ha för tävling här på bloggen :)


Jag och Trixa, Klubbdressyr 2010 LB:0 Vann♥

Hiss


Hiss
Skvallerbloggar, jag hissar skvallerbloggar för dom är ganska roliga att läsa så länge dom inte går över styr. Själv vet jag någon enstaka tex. Topriders som är ganska bra då dom inte går över styr med det dom skriver. Så jag hissar det :)

Ponnycupen

Ja, fick igår reda på att jag troligen ska rida i ponnycupen på Söndag :) Som vanligt så blir det Silver. Det är mot Gladö RS :D Har varit där och ridit deras underbara ponnyn Verona Zamira :) Hon var så himla fin♥
Har också ridit en ponny som heter Amigo på Lidingö RF :) Han var jätte fin :D

Ridningen

Hejhej, idag hade jag Silver. Vart lite besviken eftersom jag ville ha Dionne så himla mycket :) Aja det gick väll sådär. Hon gick i form ungefär hela tiden :D Men i mellanåt slog hon upp huvudet och blev stressad vilket var väldigt irreterande. Det gick väll ganska bra på helheten :D Jag tror att det var våran bästa dressyr lektion :)


Tävling



http://stockholmsjenna.blogg.se/2011/january/tavling-vinn-ett-tm-waffle-wave-tacke.html#comment

Ridning

Hejhej, idag ska jag rida :D Asså jag vill verkligen ha Dionne igen♥ Aja, ska väl ta och göra något annat än att sitta här :) Hörs innan jag åker :D

 




Glömmer aldrig det tjejen ♥


Ribby

Hejhej nu sitter jag med Tess. Ska till Ribby på öppet hus senare :D

Ska åka nu typ

Aaa, ska bara äta lite och sen blir det av till stallet :)


Ridning idag

Hejhej, idag så ska jag faktiskt rida :) Jag ska rida mammas häst alltså Idde :) Dagen i skolan var inget vidare direkt förutom att jag gjorde två länder i SOn. Stolt :) Nu måste jag kolla lite saker :D

Vad tycker ni om min nya header?

Dagens hoppträning

Hejhej, idag red jag i hoppgruppen. Det gick riktigt bra. Vi hoppade komination :D Jag hade som vanligt Silver. Hon blev inte så stressad så då gick det bra :)

Jag har famlat i mörkret men i dig såg jag ljuset

Ne, nu ska jag faktiskt ta och titta på tv. Ska för en gångs skull lägga mig tännu tidigare och läsa ur min bok som jag har börjat och läsa ur. Så godnatt!


Älskar dig ♥

Skolan

Hejhej, idag var jag i skolan. Vi hade typ Sv, Eng, Slöjd och besök eftersom jag ska börja sexan :D

Jag ska nog gå Dans och Musik och språk ska jag nog ta Spanska. Vet inte riktigt!

Nu ska jag vara social på facebook :D

Dagen!

Hej nu sitter jag här med Hanna och Eve. Dagen har väll varit bra annars :D

Hej då!  :-)


Sova!

Nu ska jag faktiskt ta och sova :)

Så godnatt! Jag vet det är tidigt!


Tittar självklart på...

Nu sitter jag självklart och tittar på Ponnyakuten :)

Bloggar senare!


Dagens ridpass :)

Hejhej, idag red jag :D Jag red en häst som heter Amigo. Han är efter Amiral :D Det gick jätte bra :) Eftersom jag bara har ridit honom en gång innan så gick det riktigt bra. Han är verkligen fin och mjuk att sitta på.

Jag är nöjd :D

Dom hästar/ponnyer som betyder mest

Först ut är Mirage. Han är min lilla sjärna! Världens finaste häst!


Jag och Mirage sommaren 2010 ♥

Sen har vi Idde! Har tävlat upp till MsvB:3 med mamma samt tränat upp till MsvA nivå!

Har placeringar med mamma upp till LA dresyr!


Mamma och Idde på Tungelsta RK!

Sen har vi Curt. Han har jag tävlat och tränat under nästan alla mina B-ponny år.
Har tävlat LC:1 med godkända resultat samt startat klubbhoppning. Hon står på Blåkulla ridskola.

Jag och Curt i hoppgruppen

Sen har vi Trixa. Henne har jag tränat och tävlat i dressyr(tävlade inte hoppning på henne) på lokal tävling.
Då vi fick 70,71 procent och ledde till en andra plats. Hon står på Blåkulla ridskola.

Jag och Trixa. Ärevarv på klubbdresyr då vi vann! Det är LB:0.

Sen har vi Silver. Hon är ingen ung dam. Hon är väldigt pigg efter galoppen när man rider dressyr då
hon kan falla in i galopp. Hon står på Blåkulla ridskola.

Jag och Silver Pay and Jump hösten 2010.

Sist men inte minst har vi Bandit. Han är en fjording inhyrd från Sindarve.
Har tävlat klubbhoppning i 60 cm då vi kom två. Samt har jag tävlat KM-dressyr, då
vi kom två men vi blev bästa Lektionsponnyn och ryttare. Så vi är alltså KM mästare i dressyr 2010 :)

Jag och Bandit. Klubbhoppning våren 2010!


Diss

Diss
Jag dissar sjuka hästar. Det är absolut inte roligt med en sjuk häst. Man vet aldrig hur det

kommer att gå. Så därför dissar jag det!


Hiss


Hiss:
Jag hissar Swarovski pannband. Jag har själv ett sånt fast en kopia.
Dom är riktigt snygga! Dock har det kommit med stora stenar vilket jag inte tycker är
alls lika snyggt. Kan fota mitt så kan ni få se hur mitt ser ut. Jag har nämligen det
på Iddes hoppträns då mamma inte ville ha det på dressyrtränset.

Planering!

Idag blir det av till stallet och fota mamma och Idde när mamma rider.
Aa, just nu är jag inne på Facebook.



Tråkigt...

Godmorgon! Det är så himla tråkigt väder då det är mulet ute :( Äntligen ska jag följa med mamma till stallet och träffa "våran" häst. Har inte varit där på nästan två veckor :( Men idag blir det så :D

Nu ska jag faktiskt ta och äta lite frukost och planera mitt liv :)


Mamma och Idefix på Tungelsta RK, MsvB:3

Ny

Hejhej, ser ni att jag har bytt header? :)

Tycker ni att jag ska ha den förra eller den jag har nu? :D


Runstenshoppet 2010 Fotograf:Jag, Plats:Årsta runsten sportryttare

Har städat

Hejhej, idag har jag städat min garderob :) Nu är det bara resten av rummet kvar :D

Tänkte bara säga det :)

Ska åka till Centrum!

Nu sitter jag hemma hos pappa :) Ska snart åka till Centrum :D Ska köpa lite kattgodis till Tobbe bara för att han älskade verkligen det godiset :D

Ska åka nu typ

Favorit i repris! Runstenshoppet 2010. Fotograf: Jag Plats: Årsta runsten sportryttare!

Ska göra mig i ordning :)

Hejhej, ska alldeles strax gå till pappa :D Nu gör jag typ ingenting. Ikväll blir det nog bara en hemma kväll med mamma :) Nej, nu ska jag faktiskt göra mig i ordning! :D

Veckans Ekipage: Nathalie och Mistel

Helena Lunbäck!

Ni har väl inte glömt att rösta på Helena Lundbäck i Let´s dance ikväll! Vi måste heja fram henne! Kom igen :D

Själv ska jag titta. Hon ligger fyra inför idag :)


Jag och Silver på Pay and Jump på Blåkulla :)


Dionne idag med :)

Hejhej, idag fick jag Dionne igen. Hon är så himla fin. Hon gick i form :D Vi red mycket skänkelvikningar och volter. Det gick jätte bra!

Jag och Dionne förra Fredagen. Fotograf: Emilie Karlman


Vinnaren är...

Nathalie! Grattis!

Du kommer att få en länkning i en vecka här på min blogg!

Tävlingen avslutad!

Eftersom det är så få som har anmält sig så blir det bara en första plats.

Vinnaren kommer inom kort!

Ridning idag :)

Hejhej, idag är det ridning :D Dagen i skolan var nog den bästa skoldagen med min klass! Vi hade jätte kul! :D
Världens bästa klass asså :D


En bild från Runstenshoppet 2010. Fotograf:Jag Plats:Årsta runsten sportryttare

Min tid med Trixa!

Det började med att jag fick henne först i våran grupp när hon nästan var helt ny då hon hade kommit sommaren 2009. Sen satt ja på henne mycket, vi fick ett samspel. Vi passade så himla bra ihop. Jag red pogramridning på 69% procent typ. Sen kom det. Jag fick tävla på Blåkullas hemma Lokaltävling i dressyr på LC:2 på henne. Självklart gjorde jag det. Jag red först. Jag fick 70,71% Det betydde att jag ledde klassen men efter sista ryttaren som slog mig. Hon fick 71,70% Jag var så himla glad. Jag ville göra allt på henne.Jag fortsatte att rida henne. Startade klubbdressyr, LB:0. Vi vann medans det bara var två styckna av ponnyerna som red LB:0. Hon var så himla fin! Denna ponny har något speciellt som bara jag känner till! Jag är så glad över den tiden jag fick med denna underbara ponny! Men i höstas var jag för stor för henne. Jag går fortfarande in och hälsar på henne när hon står ensam i spiltan! Denna ponny förkänade verkligen ett eget inlägg! När hon kom gick hon konstant i form!

Det är denna ponny jag pratar om!


Har inget att...

Jag har verkligen inte någonting att göra! Kanske ska fixa ny header? Vet inte!

Aja hörs senare!

/Johanna


En bild från Runstenshoppet 2010 , fotograf: Jag, Plats: Årsta runsten sportryttare

Varför?

Varför anmäler ni er inte till min bloggtävling? Varför? Berätta!

Hanna :)

Hej, nu är jag med Hanna idag igen :D Vi sitter och lyssnar på Justin Bieber. Vet inte vad jag ska göra senare :)
Skolan var ganska kul! Faktiskt riktigt kul! Konstigt va? :D


Saknar att få rida dig, vi hade en underbar tid du och jag forever♥

Silver


Hemma

Hej igen nu är jag hemma från Hanna. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske titta på tv, vet inte riktigt.

Glöm inte bloggtävlingen!

Klicka här för att komma till tävlingen!


Nu sitter jag...

Hej, nu sitter jag vid datan igen xD Jag är hemma hos Hanna :D Hon ska på cheerleading typ tjugo i fem :)
Vet inte vad jag ska göra senare. Dagen i skolan var ganska bra. Vi hade matte och engelska typ :D Ska kolla facebook om det är några roliga människor inne, hoppas det!

/Johanna

Hejhej

Hejhej, nu sitter jag här och lyssnar på September och Petter :D Självklart inne på Facebook. Chattar lite med roliga personer :D Haha, vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Typ bara slappa :)

Ingen ridning eller stallet idag :(

/Johanna


Nu...

Nu är jag med Hanna, Tess och Emelie :) Vi gör typ nada :D Aja, bloggar mer senare :)

Glöm inte tävlingen som pågår!

/Johanna


Foto:Emilie Karlman Jag och Dionne i Fredags :)

Ponnyakuten :)

Vet ni vad? Ponnyakuten börjar ikväll! Man kan se det första avsnittet idag på Svt Play kl.19.00 Man kan också se det nu :D

Kommer ni att följa Ponnyakuten i år?

Skit...

VI FÖRLORADE!!!!!!!!!!!!!!!

Aja, skit i det. Det gick i alla fall bra för mig. Hon gick i form till och från. Jag är nöjd!

Bloggar senare!

HBRF VI ÄGER!

Haha, nej men vi ta dom. Tror att det är Botkyrka som vi ska tävla. Det är jag, Emma, Marie, Natalie typ som ska rida :D Och det är Silver Dream, Dillon, Bandit och Meja som ska vara med :)

Nu ska jag börja göra mig i ordning på riktigt haha :D



Love this picture ♥

Godmorgon :)

Godmorgon, visst är jag lite tidig :D Men det är ju liksom ponnycupen idag :D  Herrå, nu ska jag faktisk(snart) göra mig i ordning!

Veckans Ekipage

Nu tänker jag börja med "Veckans Ekipage". Om jag får många anmälningar så kommer jag förhoppningsvis att fortsätta med det. Så det är ni som bestämmer!

Priser:
1:a- En länkning i en vecka på min blogg
2:a- En länkning i en vecka på min blogg
3:a- En länkning i ett inlägg

Gör så här om ni vill vara med:

1. Beskriv dig och din häst/ponny i en kommentar. Skriv också vad som du gillar med den hästen/ponnyn.

2. Skriv vad du vill läsa om i bloggen.

3. Skriv på din blogg att du är med i min tävling och länka till inlägget.

4. Länka till DITT inlägg i kommentaren.

5. Du måste ha en blogg och du måste gilla hästar.

Ni som inte har länkat till eran och min blogg kommer inte att få vara med!

Tävlingen avslutas på Fredag 14/1-2011 KL: 15.00

Lycka till!

Ska ni?

Hejhej, ska ni till Göteborg horse show?

Jag själv ska inte det men jag vill :)



Idag har jag inte gjort något typ :D Ikväll blir det en lungn hemma kväll :)

Tagga, tagga...

Måste tagga tills imorn. Det är hemma match i ponnycupen dressyr imorn. Jag ska ha Silver :D



Idag vet jag inte vad jag ska göra :) Kanske bara vara hemma och slappa lite :D

Vad tyckte ni om Helena Lundbäck i Let´s Dance igår då?


Foto:Emilie Karlman


Dagens ridpass

Dionne
Ja, idag fick jag rida Dionne :D Hon var pigg men på slutet gick hon i form. Snacka om pigg och rörlig häst. Haha, Smilla, en fjording som är ganska ny, hon började bocka och ha sig. Självklart blev Dionne stressad och höll på att flyga. Buse :D

Men jag är nöjd med ridpasset och hoppas att jag får fortsätta att rida henne och utvecklas med henne.



På Söndag..

Hejhej, på Söndag blir det Ponnycupen på Silver ♥.Det kommer nog att gå bra. Senare idag ska jag till stallet. Blåkulla alltså :D Jag kommer nog att rida Silver. Då kommer Emilie att fota, så det lär komma bilder.


Min tjej det♥

Idag smäller det...

Hejhej, idag smäller det för Helena Lundbäck! För idag börjar Let´s Dance.


Idag ska jag inte göra något typ, förutom att jag ska rida på Blåkulla :D Nu ska jag snart äta lunch.

Undrar vad man ska hitta på idag då innan ridningen. Kanske va med en kompis? :D

 


Saknar att få sitta på din rygg, tjejen♥


Mina favoritbloggar

Tänkte skriva mina favoritbloggar

http://warnmark.blogg.se

http://hastdiggaren.blogg.se

http://dressyrmupparna.blogg.se

http://stockholmsjenna.blogg.se

http://tavlingsryttaren.blogg.se

http://blackijacki.blogg.se



Glöm inte att...

rösta och heja fram Helena Lundbäck i Let´s Dance imorgon!

Dressyrpasset i...

Hej, idag red jag Lorden. Det gick bra. Det blev ett dressyrpass i hoppsadeln, men det gick riktigt bra. Jag red mycket volter, och tränade på att rida på medellinjen men ändå vara lite ställd samt att rida riktigt små volter från medelinjen och nästan ut till spåret. Det gick verkligen jätte bra :D


Johanna undrar...

Vad vill ni att jag ska skriva om?

 


Ingen...

Ingen ridning idag, därför ska jag bara slappa. Men imorn så blir det ridning igen :D Då ska jag rida en häst som heter Lorden. Tror att jag snart ska äta lunch.
Glömde berätta att jag var på Solvalla i lördags. Eftersom jag skrev att jag trodde att jag skulle dit så kan jag ta och berätta om det. Det var kul. Vi fick gå in på stallområdet :D Sen gick vi till banan. Det gick ganska bra, Prinsen kom sjua. Kusken hade aldrig kört honom innan. Så det var väll bra. Sen åkte vi hem.
 
Glöm inte frågestunden :D

Hoppningen...

Hoppningen idag gick så där. Hon tyckte det var så himla jobbigt så att hon började bråka tex. ställa sig lite, galoppera iväg, börja backa, galoppera där hon skulle trava. Ja, sånt får man ta. Vi övade lite på byten. Det gick bra. Fick ett byte :D

Jag och Silver Dream Pay and jump, förra året


Hoppning ikväll :D

Tjena, ikväll ska jag hoppa Silver Dream. Det kommer nog att gå bra men hon drar upp huvudet efter hindrena och så springer hon iväg och rycker i tyglarna. Buse, det är hon :D


Pay and jump, med henne :D Förra året

Svar

Ämah om Dagen...:

Vem är Donk? (a) hahaha :D

Svar: Det är en privathäst som jag rider ibland. ♥

 

För er som har mer frågor skriv dom i frågestunden.


Dagen...

Ämah om Sitter här mitt i natten :)
Vem red du? :)

Svar: Jag red Donk, en stor häst :-)


Idag red jag Donk(Igen) fast idag lektion för Anne-Carin. Det gick riktigt bra :D Han var jätte duktig.
Imorn ska jag hoppa i hoppgruppen. 


Nu så...

Nu lägger vi oss :D

Natt, natt!

Sitter här mitt i natten :)

Tjena, nu sitter jag här med Tess. Vi gör typ ingenting. Hon har som nyårslöfte att vara uppe längre än tolv. Så jag här sitter vi :D Idag red jag. Tess följde med :) Jag red lite i snön :D Han kändes så himla bra. På Tisdag blir det hoppgruppen igen :D och på Fredag blir det vanlig ridning. På Torsdag blir det också att rida. Man kan lixom inte klaga direkt!


Saknar att sitta på din rygg, älskling ♥
Jaja, imorn vet jag inte vad vi ska göra. Antingen bara slappa eller nåt. Kanske till stallet, vem vet? :D Aja, hörs senare innan vi läger oss :P


Tror!

Hej, jag tror att jag ska åka till Solvalla ikväll :D Isånafall med mamma och några kompisar :D För en kompis häst springer idag. Imorn blir det ridning. Jag tror att det blir ridhuset. Alltså en privat häst :D


Vad tycker ni om min blogg? :)


RSS 2.0