Min och Wilmas utveckling 2011 del 2!

Efter klubbdressyren fortsatte vi med att stärka henne i galoppen då hon gick på dubbelspår i galoppen vilket inte var bra i dressyren. Hoppningen var lite höjder i slutet av sommaren då vi uppnådde en höjd jag aldrig trott att vi skulle kunna klara!
110 var stort för mig!

Film från träningen då vi hoppade 110!

Sedan tog träningarna uppehåll en månad. Medans det så hoppade vi lite själva, började med lite NH, red ut på långa skogsturer runt 2 timmar med sällskap! Tränade även lite dressyr för mamma för att hålla kondisen och det uppe. Hon gjorde även ett galoppombyte, framsteg! Sedan drog träningarna igång i Augusti, vi var bara 2 stycken i gruppen då alla andra var på bete. Höstens termin var endast till att bygga upp muskler och hoppa krumelurer och omhoppningssvängar på små hinder!

En av höstterminens första hoppträningar!

Åkte sedan ut till Blåkulla på en liten P&J för att vänja henne vid hoppmaterial av olika slag. Som vågplank osv. Anmälde mig till 50-60 och 70cm. 50-60 fick vi runt 3-4 vägringar dock bara på plank medans vi var felfria i 70cm. Åkte sedan till Runsten då det är en helt annan nivå på anläggning! Skrittmaskin som var jätte läskig, allting var läskigt! Lång framridning och kallt var det, men vi klarade oss felfria genom hela banan med många travhopp men det fick gå!

Film från P&J på Runsten!

Åkte sedan till KM dressyren på Blåkulla som gick bra dock tyckte domarn att det inte var så jätte bra! Första utanför placering i LC:2n och det var den enda klassen vi startade den dagen. Åkte hem och fixade och åkte och åt, så fick man veta att man blev KM mästare på privathäst/ponny! Lycklig, det gjorde den dagen!

Film från KM dressyren!

Sedan gick hon lite in i väggen och ville inte fatta galopp. Vi provade sadlar, tömkörde, red ut barbacka. Allt detta har gjort att hon snart är tillbaka till sitt gamla jag! Hoppas på att det håller i sig och blir bättre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0